Ciocan rotopercutor fara fir Einhell TE-HD 18 Li Kit 1.500 mAh 1.2 J 5.700 RPM

imagine 0 Ciocan rotopercutor fara fir Einhell TE-HD 18 Li Kit 1.500 mAh 1.2 J 5.700 RPM 4513810

https://s.domo.ro/images/descriere/polizor-unghiular-heinner-te-ag-125-ce-kit-1100-w-125-mm.jpg-428638.jpg

Ciocanul rotopercutor cu acumulator TE-HD 18 Li Set este o unealta robusta si versatila pentru insurubare si gaurire cu functie suplimentara de ciocan rotopercutor si fara fir. Gratie percutiei pneumatice este posibila gaurirea in pereti de zidarie si beton. Datorita manerului ergonomic cu priza moale, unealta poate fi manipulata confortabil si in conditii de siguranta de fiecare data. Functia practica de oprire rapida in cazul ruperii nedorite a burghiului si becul luminos cu LED-uri pentru o iluminare optima a zonei de lucru asigura un confort suplimentar in functionare. In plus, burghiele conventionale pentru beton pot fi schimbate rapid si fara unelte cu ajutorul mandrinei SDS-Plus automate. Incarcatorul de acumulator rapid cu timp de incarcare de 30 de minute permite incarcarea rapida a acumulatori puternice 18 Volti, care poate fi utilizata pentru mai multe dispozitive din seria Power X-Change. Datorita tehnologiei cu litiu-ion, aceste baterii nu se mai pot descarca de la sine, iar dispozitivele raman mici, usoare si utile. Bateria reincarcabila ofera un indicator integrat pentru controlul rapid al starii curente de incarcare. Carcasa rezistenta de transport si depozitare cu spatii de organizare este inclusa in livrare.

Einsatzbild

Continue reading “Ciocan rotopercutor fara fir Einhell TE-HD 18 Li Kit 1.500 mAh 1.2 J 5.700 RPM”

Polizor unghiular Einhell TE-AG 125 CE Kit 1.100 W 125 mm

imagine 0 Polizor unghiular Einhell TE-AG 125 CE Kit 1.100 W 125 mm 4430865

https://s.domo.ro/images/descriere/polizor-unghiular-heinner-te-ag-125-ce-kit-1100-w-125-mm.jpg-428638.jpg

Polizorul unghiular TE AG 125 CE este o unealta puternica si de calitate superioara, destinata expertilor pretentiosi, ale carui puncte tari sunt pe deplin demonstrate intr-o varietate de lucrari de debitare, polizare si degrosare, oriunde, in casa, atelier si garaj. Sistemul sau electronic constant permite mentinerea polizorului unghiular la o viteza constanta chiar si sub sarcina. Sistemul electronic constant permite adaptarea perfecta a vitezei la lucrarea curenta. In acelasi timp, sistemul electronic constant continua sa adapteze viteza setata astfel incat, chiar si sub sarcina, viteza setata este mentinuta constant. Protectia sa de disc cu functie de reglare rapida poate fi adaptata la orice aplicatie printr-o simpla miscare a mainii, in timp ce opritorul de ax permite schimbarea rapida si usoara a sculei. Polizorul TE-AG 125 CE este prevazut cu un cap de angrenajre metalic si plat, care asigura transferul excelent al puterii si functionarea cu nivel scazut de vibratii, ambele ajutand la lucrul in zone cu acces dificil. Datorita carcasei subtiri si suprafetei moi de apucare atat de pe manerul principal cat si de pe manerul suplimentar, polizorrul unghiular ofera un nivel inalt de simplitate in utilizare. In plus, manerul suplimentar poate fi fixat in trei pozitii diferite pentru adaptare optima la piesa de lucru, asigurand o apucare sigura pentru operare confortabila. Cheia-furca se afla in manerul suplimentar pentru a fi permanent la indemana. Clema de cablu pentru fixarea cablului rulat ajuta la mentinerea polizorului TE-AG 125 CE in ordine si siguranta atunci cand este depozitat. Un afisaj practic cu led va permite sa stiti permanent daca polizorul este conectat la sursa de alimentare, sporind si mai mult siguranta. Polizorul TE-AG 125 CE este livrat cu un disc de taiat cu diamant si un disc de taiat turbo. În plus, contine si o protectie de taiere.

Einsatzbild

Continue reading “Polizor unghiular Einhell TE-AG 125 CE Kit 1.100 W 125 mm”

Masina de gaurit si insurubat Einhell TC-CD 18/35 Li 1.5 Ah 35 Nm

imagine 0 Masina de gaurit si insurubat Einhell TC-CD 18/35 Li 1.5 Ah 35 Nm 4513914

https://s.domo.ro/images/descriere/masina-de-gaurit-si-insurubat-einhell-tc-cd-1835-li-15-ah-35-nm.jpg-72961.jpg
Masina de gaurit si insurubat fara fir Einhell TC-CD 18/35 Li (1×1.5 Ah) este un ajutor popular la toate lucrarile din casa, atelier sau garaj si este membru al familiei inovatoare Power X-Change. Acumulatorii PXC pot fi utilizati cu orice aparat pentru gradina si unelte din seria inovatoare de sistem litiu-ion. Pentru gaurire si insurubare puternica, cu flexibilitate si fara nevoia de priza de curent, tehnologia litiu-ion cu zero autodescarcare inseamna ca masina de gaurit si insurubat fara fir este oricand pregatita de utilizare. Cu un cuplu de 35 Nm si 21 de setari de cuplu, sistemul electronic de control al vitezei asigura reglarea uneltei in functie de material si aplicatie. Mandrina (10 mm) permite montarea accesoriilor potrivite printr-o simpla rasucire a mainii. Pentru functionare optima in zone intunecate sau cu acces dificil, exista o lampa cu led care asigura permanent vizibilitate perfecta a zonei de lucru. Utilizarea confortabila este asigurata de design-ul ergonomic si de Softgrip, care au fost create pentru o manuire exceptionala de usoara si prindere ferma si sigura. Dotata cu un acumulator 1.5 Ah PXC si un incarcator de o ora. Produsul este livrat intr-o geanta practica de depozitare.

Einsatzbild

Continue reading “Masina de gaurit si insurubat Einhell TC-CD 18/35 Li 1.5 Ah 35 Nm”

Ciocan rotopercutor Einhell SDS Plus TE-RH 26 4F 800W 2.6J + cutie transport E-Box M40

imagine 0 Ciocan rotopercutor Einhell SDS Plus TE-RH 26 4F 800W 2.6J + cutie transport E-Box M40 4257960
Ciocanul rotopercutor Einhell TE-RH 26 4F este un ajutor puternic, cu patru functii: gaurire si gaurire cu percutie, daltuire cu si fara blocare. Mecanismul de impact este pneumatic. Controlul electronic al vitezei pe acest rotopercutor puternic de 750 W asigura viteza corecta pentru cerintele fiecarui material de lucru. Opritorul de adancime de gaurire reglabil este realizat din metal solid. Uneltele pot fi schimbate rapid si usor cu mandrina robusta SDS-plus. Suprafetele mari cu Softgrip permit o functionare confortabila si o aderenta ferma chiar si pe sarcini dificile. Ciocanul rotopercutor TE-RH 26 4F de la Einhell este livrat in cutie de transport si depozitare E-Box

Continue reading “Ciocan rotopercutor Einhell SDS Plus TE-RH 26 4F 800W 2.6J + cutie transport E-Box M40”

Masina de gaurit si insurubat Einhell TE-CD 1848 Li-i-Solo 18V 48 Nm

imagine 0 Masina de gaurit si insurubat Einhell TE-CD 1848 Li-i-Solo 18V 48 Nm 4513926

https://s.cel.ro/images/descriere/masina-de-gaurit-si-insurubat-einhell-te-cd-1848-li-i-solo-18v-48-nm.jpg-313296.jpg

Einhell TE-CD 18/48 Li-i-Solo șofer de foraj fără fir fără fir este mai mult decât un asistent utile în casă, lucrări și garaj. Cu funcția sa de foraj integral de impact, este, de asemenea, proiectat pentru lucrări universale cu privire la lucrările de restaurare și renovare. Șurubul, forarea și forarea cu impact sunt funcțiile cheie.

În calitate de membru al familiei Power X-Change, acesta oferă puterea completă departe de cel mai apropiat soclu, astfel încât acesta oferă utilizatorului o flexibilitate totală. În același timp, este întotdeauna gata de utilizare datorită tehnologiei litiu-ion cu auto-descărcare. Angrenajul cu două viteze oferă o viteză de suflare de până la 24.000 de unități pe minut și oferă o forță de până la 48 Nm până la punctul dorit.

Datorită designului ergonomic și softgrip-ului, șoferul de foraj cu impact fără fir este proiectat pentru o manevrare excepțională și vă asigură că puteți lucra confortabil și fără oboseală, chiar și pe sarcini prelungite. Manerul de foraj cu manșon de 13 mm vă permite să vă potriviți rapid și ușor. Funcționarea optimă în zonele întunecate este asigurată de iluminarea integrală a LED-urilor. Bateria reîncărcabilă și încărcătorul sunt disponibile separat, de exemplu, ca un set de pornire PXC practic în diferite niveluri de performanță.

https://s.cel.ro/images/descriere/masina-de-gaurit-si-insurubat-einhell-te-cd-1848-li-i-solo-18v-48-nm.jpg-230850.jpg
https://s.cel.ro/images/descriere/masina-de-gaurit-si-insurubat-einhell-te-cd-1848-li-i-solo-18v-48-nm.jpg-145045.jpg

Continue reading “Masina de gaurit si insurubat Einhell TE-CD 1848 Li-i-Solo 18V 48 Nm”

Ciocan rotopercutor Einhell HEROCCO 18V 18Nm 2.2J

imagine 0 Ciocan rotopercutor Einhell HEROCCO 18V 18Nm 2.2J 4513900

https://s.cel.ro/images/descriere/ciocan-rotopercutor-einhell-herocco-18v-18nm.jpg-423698.jpg

Ciocanul rotativ fără fir Einhell Herocco este un performant de încredere: pentru găurire, găurire cu impact sau dălți, cu sau fără blocare, ciocanul rotativ fără fir este un om de afaceri foarte apreciat. Motorul fără perii oferă mai multă putere și oferă o funcționare mai lungă.

Conceput ca membru al familiei Power X-Change, toate bateriile reîncărcabile din seria de sisteme pot fi utilizate în mod flexibil și fără restricții în produsele pentru scule și grădinile din seria de sisteme. Mecanismul de impact pneumatic, care are o frecvență de până la 5.500 de impacturi pe minut, face ca efortul de foraj să se facă chiar și în beton – cu o putere de impact de 2.2 jouli și o capacitate de găurire în beton de 20 milimetri. Uneltele pot fi schimbate rapid datorită mandrinei universale SDS-plus cu funcție de auto-alunecare.

Electronica de viteză este reglabilă în mod fin pentru funcționarea sensibilă. Pentru o funcționare confortabilă și neobosită, zona de prindere este proiectată ergonomic și are o aderență moale. LED-ul oferă iluminare optimă pentru zona de lucru. Produsul este livrat cu un adaptor pentru biți magnetici pentru înșurubarea unei cutii de transport și depozitare E-Box. Bateriile și încărcătorul sunt disponibile separat. Pentru o funcționare optimă se recomandă utilizarea unei baterii de 3,0 Ah sau mai mare.

https://s.cel.ro/images/descriere/ciocan-rotopercutor-einhell-herocco-18v-18nm.jpg-89395.jpg
https://s.cel.ro/images/descriere/ciocan-rotopercutor-einhell-herocco-18v-18nm.jpg-294825.jpg
https://s.cel.ro/images/descriere/ciocan-rotopercutor-einhell-herocco-18v-18nm.jpg-120929.jpg

Continue reading “Ciocan rotopercutor Einhell HEROCCO 18V 18Nm 2.2J”

Polizor unghiular Einhell AXXIO 18V Li-Ion 125 mm 8500 RPM

imagine 0 Polizor unghiular Einhell AXXIO 18V Li-Ion 125 mm 8500 RPM 4431140

https://s.cel.ro/images/descriere/polizor-unghiular-einhell-axxio-18v-li-ion-33-cm-8500-rpm.jpg-305994.jpg

Uneltele de tăiat unghiulare fără fir Einhell Axxio sunt instrumente practice atunci când lucrează în atelier, acasă sau în garaj. Puternic fără fir și ușor de utilizat – acestea au fost calitățile care au apărut pe lista criteriilor de proiectare. Uneltele de prelucrat unghi fac parte din familia de produse Power X-Change, unde bateria poate fi utilizată în toate dispozitivele din seriile de sistem.

Bateriile de 2.6 Ah Plus și seria de înaltă performanță oferă rezultate optime. Motorul fără perii oferă o putere mai mare și o durată mai mare de viață. Funcția de pornire ușoară și protecția la repornire fac mai sigură utilizarea. Între timp, munca confortabilă este asigurată prin designul subțire, cu mânerul ergonomic și mânerul suplimentar. Separarea motorului și a angrenajului asigură o funcționare netedă, în timp ce dispozitivul de reglare rapidă asigură o funcționare flexibilă. Pentru flexibilitate, mânerul suplimentar poate fi montat în două poziții.

Uneltele cu unghi fără fir sunt echipate cu protecție împotriva supraîncărcării, iar carcasa robustă a angrenajului din aluminiu este proiectată pentru o durată lungă de viață. Acest produs este livrat fără baterie sau încărcător. În mod similar, un separator potrivit (diametrul discului 125 mm) este disponibil separat.

https://s.cel.ro/images/descriere/polizor-unghiular-einhell-axxio-18v-li-ion-33-cm-8500-rpm.jpg-279743.jpg

Continue reading “Polizor unghiular Einhell AXXIO 18V Li-Ion 125 mm 8500 RPM”

Circular fara fir de mana Einhell TE-CS 18 165 Li-Solo 18V 165x20mm

imagine 0 Circular fara fir de mana Einhell TE-CS 18 165 Li-Solo 18V 165x20mm 4331204

https://s.cel.ro/images/descriere/circular-fara-fir-de-mana-einhell-te-cs-18-165-li-solo-18v-165x20mm.jpg-419079.jpg

Fierăstrăul circular manual Einhell TE-CS 18/165 Li-solo este compact, ceea ce-l face mic, ușor și simplu de utilizat și, în calitate de membru al familiei Einhell Power X-Change, este și independent. Avantajele unei unelte cu acumulator sunt evidente: cablurile care stau în cale, riscul de împiedicare și distracția cauzată de mișcarea limitată sunt toate de domeniul trecutului datorită noii generații de unelte puternice și durabile cu acumulator, de la Einhell.

Acumulatorii cu celule litiu-ion de calitate superioară se pot folosi cu toți membrii familiei Power X-Change, atât pentru segmentul de grădină cât și pentru cel de unelte. Fierăstrăul circular manual este alimentat de un acumulator litiu-ion puternic de 18 V și taie materialul dorit cu o viteză maximă de 4200 rpm. Cablurile de alimentare deranjante și spațiul mic de lucru nu mai sunt de actualitate.

Pentru operare confortabilă, adâncimea de tăiere și unghiul de înclinare sunt ușor de reglat, fără să necesite scule. Datorită opritorului de ax, pânza de fierăstrău este foarte simplu de schimbat. O lampă cu led de calitate superioară luminează optim zona de tăiere. Pânza de fierăstrău de 165 de milimetri atinge o adâncime de tăiere de 54 de milimetri (adâncimea de tăiere la 90 de grade este de 54 mm / iar la 45 de grade este de 35 mm). Fierăstrăul circular manual este compatibil cu șina de ghidare Einhell.

Masa de debitare este făcută din aluminiu și, deci, de calitate superioară. S-a acordat atenție menținerii curățeniei în zona de lucru și, de aceea, a fost prevăzut un adaptor de aspirator. Acumulatorul și încărcătorul Power X-Change nu sunt incluse în cutia livrată. Acestea sunt disponibile separat, ca de exemplu, ca set practic de început. Fierăstrăul circular manual Einhell TE-CS 18/165 Li-solo este ușor și simplu de utilizat și execută debitări precise cu o viteză maximă de 4200 rpm. În calitate de membru al familiei Power X-Change, este alimentat de un acumulator de 18 V, foarte performant.

Adâncimea maximă de tăiere este de 54 mm datorită pânzei de fierăstrău de 165 mm (la 90°/sau 35 mm la 45°). Adâncimea de tăiere și unghiul de înclinație se pot regla fără scule. Opritorul de ax facilitează schimbarea pânzei de fierăstrău. Masa de debitat de calitate superioară este făcută din aluminiu. Adaptorul de aspirator ajută la menținerea curățeniei în spațiul de lucru. Zona de debitare este luminată optim de lampa cu led de calitate superioară. Fierăstrăul circular manual este compatibil cu șina de ghidare Einhell. Acumulatorul și încărcătorul sunt disponibile separat.

https://s.cel.ro/images/descriere/circular-fara-fir-de-mana-einhell-te-cs-18-165-li-solo-18v-165x20mm.jpg-231020.jpg

Continue reading “Circular fara fir de mana Einhell TE-CS 18 165 Li-Solo 18V 165x20mm”

Masina da gaurit cu percutie Einhell TC-ID 1000 E 1010W + Kit allrounder

imagine 0 Masina da gaurit cu percutie Einhell TC-ID 1000 E 1010W + Kit allrounder 4259844

Masina da gaurit cu percutie Einhell TC-ID 1000 E Kit include setul “allrounder” pentru gaurire si gaurire cu percutie. Masina are control fin electronic al vitezei pentru reglarea la fiecare material si aplicatie si este echipata cu o mandrina robusta cu schimbare rapida a burghiului, de 13 mm. Suprafetele ergonomice cu Softgrip si un maner suplimentar cu nervuri asigura o exploatare ferma si o operare confortabila. Masina de gautit este potrivita pentru fixarea intr-un suport de gaurire cu un arbore de 43 mm. Opritorul de adancime de gaurire reglabil este realizat din metal solid. Setul include un set de burghie de 16 piese (5 burghie pentru lemn, 6 burghie pentru metal, 5 burghie pentru beton). Livrat intr-o geanta practica de transport si depozitare.

Maner suplimentar cu blocare anti-rasucire
Poate fi utilizata intr-un un suport de gaurire cu un arbore de 43 mm
Dispozitiv de reglare a adancimii de gaurire realizat din metal solid
Include set de burghie din 16 piese (5x lemn / 6x metal / 5x beton)
Include geanta practica de transport si depozitare
Suprafete mari de Softgrip pentru o operare placuta

    Continue reading “Masina da gaurit cu percutie Einhell TC-ID 1000 E 1010W + Kit allrounder”