Masina de gaurit si insurubat Heinner VMGA 003 acumulator 18V lumina LED 2 viteze

imagine 0 Masina de gaurit si insurubat Heinner VMGA 003 acumulator 18V lumina LED 2 viteze wis - 5136

Specificatii:

  • Tip produs: Masina de gaurit;
  • Tip alimentare: Acumulator;
  • Suprafata lucru: Lemn, Metal, Beton, Rigips;
  • Culoare: Verde;
  • Tip acumulator: Li-Ion;
  • Capacitate acumulator: 18V.

Masina de gaurit este prevazuta cu o mandrina rapida, pentru montarea si demontarea rapida a varfurilor si accesoriilor. Mandrina este formata din doua componente. Partea din spate se numeste manson, iar partea din fata se numeste corp. Pentru a deschide si inchide mandrina rapida, tineti cu o mana de manson si rotiti cu cealalta mana corpul mandrinei. Sagetile de pe mandrina indica sensul in care trebuie rotit corpul mandrinei pentru a PRINDE (strange) sau elibera (debloca) burghiul.

Masina de gaurit este prevazuta cu un inel de reglare a cuplului. Acesta permite selectarea cuplului dorit, in functie de lucrarea ce urmeaza a fi efectuata (gaurire/introducerea diferitelor tipuri de suruburi in diferite materiale). Reglarea corespunzatoare depinde de tipul de material si de dimensiunile suruburilor utilizate. PENTRU REGLAREA CUPLULUI: Identificati cele 21+1 pozitii ale indicatorului de cuplu din partea frontala a masinii de gaurit. Rotiti inelul de reglare (2) la pozitia dorita. Cu cat cifra este mai mica, cu atat cuplul este mai redus. Cu cat cifra este mai mare, cu atat cuplul este mai ridicat.

Pentru a porni masina de gaurit, apasati butonul de actionare. Pentru a opri masina de gaurit, eliberati butonul de actionare. Butonul de actionare poate fi blocat in pozitia OPRIT. Aceasta caracteristica ajuta la diminuarea riscului de pornire accidentala atunci cand masina nu este utilizata.

Masina de gaurit cu acumulator este prevazuta cu un angrenaj cu doua trepte, destinat gauririi sau insurubarii la viteza redusa (LO) sau la viteza ridicata (HI). In partea superioara a masinii de gaurit se afla un comutator culisant care permite comutarea intre turatie redusa LO (1) si turatie ridicata HI (2).

Masina de gaurit cu acumulator este prevazuta cu o lampa cu LED in partea frontala (deasupra intrerupatorului de pornire/oprire), deasupra acumulatorului. Lampa de lucru cu LED se aprinde in momentul punerii in functiune a uneltei, iluminand zona de lucru.

Masina de gaurit cu acumulator este prevazuta cu un maner moale din cauciuc termoplastic si cu elemente de protectie. Cauciucul termoplastic (TPR) este un material elastic, amortizeaza socurile si este ecologic (reciclabil).

Cumpara Masina de gaurit si insurubat Heinner VMGA 003 acumulator 18V lumina LED 2 viteze ieftin

Caracteristici tehnice Masina de gaurit si insurubat Heinner VMGA 003 acumulator 18V lumina LED 2 viteze wis – 5136
Putere nominala (W): 1010
Turatie in gol: 2700
Putere nominala (W): 600 W
Turatie in gol: 3000
Putere nominala (W): 14.4V
Turatie in gol: 1400
Putere nominala (W): 18 W
Turatie in gol: 3000

Nota: Fotografia produsului Masina de gaurit si insurubat Heinner VMGA 003 acumulator 18V lumina LED 2 viteze are caracter informativ si poate contine accesorii ce nu sunt incluse in pachetul standard al produsului. Specificatiile tehnice sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
imagine 1 Masina de gaurit si insurubat Heinner VMGA 003 acumulator 18V lumina LED 2 viteze wis - 5136

One thought on “Masina de gaurit si insurubat Heinner VMGA 003 acumulator 18V lumina LED 2 viteze”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *