Aeroterma de Perete KlaussTech Putere 500 W Display Digital Temperatura Ajustabila Lumina Ambientala Design Modern Negru

imagine 0 Aeroterma de Perete KlaussTech Putere 500 W Display Digital Temperatura Ajustabila Lumina Ambientala Design Modern Negru docelsc212

Accesoriul perfect pentru lucru la desktop pentru a va mentine cald la birou, acasa, in baie sau oriunde il puteti conecta la o priza de perete standard.

Aeroterma portabila pentru priza usor de transportat in deplasari nu ocupa loc,fiind foarte mica si compacta.Pentru acasa,scoala,magazine,hoteluri.
Mic si compact, dar in acelasi timp puternic, face o camera sa fie calda si primitoare. Ocupa mai putin spatiu decat alte aparate de incalzit si poate fi transportat cu multa usurinta.
Cu aparatul de incalzit , puteti scapa de caloriferele mari si inestetice, acesta avand o tehnologie termo-ceramica care permite dimensiuni reduse si care va va oferi caldura incredibila pe loc.

imagine produs

Este un aparat de incalzit pentru intreaga camera pe care il cuplati direct la priza si care nu ocupa deloc spatiu. Este suficient de puternic pentru a transforma spatiile friguroase de pana la 20 metri patrati in spatii calduroase si confortabile.

Nu necesita cabluri si nu ocupa loc pe podea. Acesta se introduce doar in priza, se apasa butonul de pornire iar incalzirea va incepe imediat. In plus, termostatul reglabil va va ajuta sa controlati exact temperatura, iar ventilatorul cu 2 viteze pune aerul in miscare pentru ca dumneavoastra sa va fie cald si bine.

imagine produs

Specificatii Tehnice:

– Putere nominala: 500 W.

– Domeniu de temperatura 15-32 grade celsius.

– Material: ABS ignifug.

– Greutate produs: aproximativ 545g.

– Zona maxima de incalzire: 20m.

– Modul de operare: mecanic.

– Setare cronometru.

– Termostat digital.

– 2 moduri de viteza.

– Tehnologia 3D flacara creeaza iluzia unui adevarat foc!

– Ofera caldura reconfortanta instantaneu.

– Un elegant panou de control cu ​​LED pentru a regla viteza, temperatura si setarea cronometrului.

– Tehnologie termica din ceramica.

– Culoare: Negru. FlameHeater.

imagine produs

Cumpara Aeroterma de Perete KlaussTech Putere 500 W Display Digital Temperatura Ajustabila Lumina Ambientala Design Modern Negru ieftin

Nota: Fotografia produsului Aeroterma de Perete KlaussTech Putere 500 W Display Digital Temperatura Ajustabila Lumina Ambientala Design Modern Negru are caracter informativ si poate contine accesorii ce nu sunt incluse in pachetul standard al produsului. Specificatiile tehnice sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
imagine 1 Aeroterma de Perete KlaussTech Putere 500 W Display Digital Temperatura Ajustabila Lumina Ambientala Design Modern Negru docelsc212imagine 2 Aeroterma de Perete KlaussTech Putere 500 W Display Digital Temperatura Ajustabila Lumina Ambientala Design Modern Negru docelsc212imagine 3 Aeroterma de Perete KlaussTech Putere 500 W Display Digital Temperatura Ajustabila Lumina Ambientala Design Modern Negru docelsc212

One thought on “Aeroterma de Perete KlaussTech Putere 500 W Display Digital Temperatura Ajustabila Lumina Ambientala Design Modern Negru”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *