Aeroterma Electrica de Perete cu Ventilator Telecomanda Inclusa Termostat Electronic Design Modern Culoare Alb

imagine 0 Aeroterma Electrica de Perete cu Ventilator Telecomanda Inclusa Termostat Electronic Design Modern Culoare Alb smgcelsc4

Cautati un incalzitor cu dimensiuni mai mici, dar remarcabil si prin performante si portabil? In acest caz, sunteti la locul potrivit! Acest dispozitiv este considerat cel mai sigur element de incalzire. Incalzitoarele cu ventilator sunt printre cele mai frecvent utilizate aparate de incalzire datorita dimensiunilor mici si designului modern, acest dispozitiv poate fi utilizat in toate tipurile de camere.

imagine aeroterma electrica de perete cu ventilator telecomanda inclusa

Aeroterma de perete cu ventilator este prevazuta cu lamela pentru directionarea aerului si dispune de 2 trepte de incalzire: 1000W si 2200W.

Functiile aerotermei pot fi controlate cu ajutorul telecomenzii incluse in pachet. Aeroterma dispune de functie de oprire automata in caz de supraincalzire si senzor pentru sesizare geam deschis.

Elementul de incalzire ceramic produce o radiatie termica infrarosie puternica si convectie de aer. Radiatia infrarosu incalzeste peretii din jur, obiectele si mobilierul, care apoi emite caldura in interiorul camerei. Aceste aparate sunt eficiente din punct de vedere al costurilor datorita proprietatilor termice ale ceramicii care permit materialului modificarea rezistentei in functie de schimbarile de temperatura ambianta.

imagine aeroterma electrica de perete cu ventilator telecomanda inclusa

Specificatii Tehnice:

– Aeroterma cu ventilator;

– Montare prin fixare pe perete;

– Dispune de 2 trepte de incalzire: 1100W si 2200W;

– Prevazuta cu lamela pentru directionarea aerului;

– Dispune de termostat electronic;

– Afisaj iluminat LED;

– Temporizator pentru oprire 8 h;

– Senzor sesizare geam deschis;

– Functiile aerotermei sunt telecomandabile;

– Functie de oprire automata in caz de supraincalzire;

– Alimentare retea 230V;

– Frecventa 50Hz;

– Nivel de zgomot 60dB(A);

– Cablu de alimentare inclus;

– Lungime cablu de alimentare 1.5 metri;

– Dimensiuni 65 x 25 x 15 cm;

– Greutate 4.2 kg;

– Culoare Alb. FKF 65221.

imagine aeroterma electrica de perete cu ventilator telecomanda inclusa

Cumpara Aeroterma Electrica de Perete cu Ventilator Telecomanda Inclusa Termostat Electronic Design Modern Culoare Alb ieftin

Nota: Fotografia produsului Aeroterma Electrica de Perete cu Ventilator Telecomanda Inclusa Termostat Electronic Design Modern Culoare Alb are caracter informativ si poate contine accesorii ce nu sunt incluse in pachetul standard al produsului. Specificatiile tehnice sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
imagine 1 Aeroterma Electrica de Perete cu Ventilator Telecomanda Inclusa Termostat Electronic Design Modern Culoare Alb smgcelsc4imagine 2 Aeroterma Electrica de Perete cu Ventilator Telecomanda Inclusa Termostat Electronic Design Modern Culoare Alb smgcelsc4imagine 3 Aeroterma Electrica de Perete cu Ventilator Telecomanda Inclusa Termostat Electronic Design Modern Culoare Alb smgcelsc4imagine 4 Aeroterma Electrica de Perete cu Ventilator Telecomanda Inclusa Termostat Electronic Design Modern Culoare Alb smgcelsc4

One thought on “Aeroterma Electrica de Perete cu Ventilator Telecomanda Inclusa Termostat Electronic Design Modern Culoare Alb”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *