Aeroterma electrica FLORIA 2000W 2 nivele de incalzire+rece Protectie supraincalzire Termostat reglabil

imagine 0 Aeroterma electrica FLORIA 2000W 2 nivele de incalzire+rece Protectie supraincalzire Termostat reglabil Z83-73L

Aeroterma compacta si puternica Floria, este ideala pentru incalzirea directa si confortabila.
Datorita domensiunilor reduse, veti economisi spatiu in orice incapere, iar in acelasi timp veti simti caldura puternica si va veti bucura de mai mult confort.

Economie de spatiu

Este cu 15% mai compacta decat versiunea anterioara si salveaza spatiu in orice incapere, astfel incat sa va bucurati de caldura puternica si directa oriunde.

Controlul temperaturii

Ajustati temperatura camerei pentru maxim de confort cu ajutorul termostatului sau setati-l pe treapta protectie inghet pentru a mentine temperatura camerei peste 0°C.

Treapta de aer rece

Proiectata pentru utilizarea in tot timpul anului, aceasta aeroterma vine cu o optiune de setare aer rece. Folositi aceasta setare pentu a va reimprospata sau a ventila spatii mici.

imagine produs

Siguranta ridicata

Puteti folosi aeroterma in siguranta in prezenta intregii familii, datorita grilei de protectie conforma cu normele de siguranta in vigoare.

Usor de transportat si de depozitat

Manerul incorporat va permite sa transportati aeroterma in orice incapere.
Datorita dimensiunilor compacte, o puteti depozita cu usurinta oriunde, fara a ocupa mult spatiu.

Cumpara Aeroterma electrica FLORIA 2000W 2 nivele de incalzire+rece Protectie supraincalzire Termostat reglabil ieftin

Nota: Fotografia produsului Aeroterma electrica FLORIA 2000W 2 nivele de incalzire+rece Protectie supraincalzire Termostat reglabil are caracter informativ si poate contine accesorii ce nu sunt incluse in pachetul standard al produsului. Specificatiile tehnice sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.

One thought on “Aeroterma electrica FLORIA 2000W 2 nivele de incalzire+rece Protectie supraincalzire Termostat reglabil”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *