Aeroterma H.Koenig WARM8 2 nivele de incalzire rapida cu un consum mic putere 1500 W

imagine 0 Aeroterma H.Koenig WARM8 2 nivele de incalzire rapida cu un consum mic putere 1500 W WARM8

imagine aeroterma h.koenig warm8 2 nivele de incalzire rapida

Aeroterma H.Koenig WARM8

imagine aeroterma h.koenig warm8 2 nivele de incalzire rapidaTi se intampla deseori sa-ti fie frig in lunile de toamna sau iarna? Ti-ar placea sa te poti incalzi in orice camera ai fi si ori de cate ori simti ca iti este frig?

Ideal pentru a va mentine camerele calde. Elementele sale de incalzire ceramica si puterea de 1500 W permit incalzitorului ventilatorului sa se incalzeasca mai repede decat un sistem de incalzire conventional, consuma mai putina energie si asigura o siguranta mai mare pentru utilizatori. Acest incalzitor are, de asemenea, o functie de ventilatie la rece pentru a ventila si reinnoi aerul din camerele tale. Protectia la supraincalzire si comutatorul WARM8 care se defecteaza in siguranta asigura ca radiatorul este oprit automat in caz de pericol. Dimensiunile sale compacte faciliteaza stocarea si transportul. WARM8 este puternic si discret, isi va gasi locul oriunde in casa ta.Il poti lua oriunde ai nevoie pentru ca incalzeste aproape orice loc din casa, subsol, garaj, birou. Se incadreaza perfect in stilul de viata al unei familii!

imagine aeroterma h.koenig warm8 2 nivele de incalzire rapidaimagine aeroterma h.koenig warm8 2 nivele de incalzire rapida

  • Element de caldura ceramica

  • Consum redus de energie

  • Termostat reglabil

  • 2 niveluri de incalzire

  • Functia ventilatorului

  • Oscilare larg raspandita

  • Protectie automata la supraincalzire

  • Protectie de tip over-over de siguranta

  • Putere: 1500 W

Cumpara Aeroterma H.Koenig WARM8 2 nivele de incalzire rapida cu un consum mic putere 1500 W ieftin

Nota: Fotografia produsului Aeroterma H.Koenig WARM8 2 nivele de incalzire rapida cu un consum mic putere 1500 W are caracter informativ si poate contine accesorii ce nu sunt incluse in pachetul standard al produsului. Specificatiile tehnice sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
imagine 1 Aeroterma H.Koenig WARM8 2 nivele de incalzire rapida cu un consum mic putere 1500 W WARM8imagine 2 Aeroterma H.Koenig WARM8 2 nivele de incalzire rapida cu un consum mic putere 1500 W WARM8imagine 3 Aeroterma H.Koenig WARM8 2 nivele de incalzire rapida cu un consum mic putere 1500 W WARM8

One thought on “Aeroterma H.Koenig WARM8 2 nivele de incalzire rapida cu un consum mic putere 1500 W”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *