AEROTERMA SUSPENDATA 5 kW TR5 CALORE

imagine 0 AEROTERMA SUSPENDATA 5 kW TR5 CALORE 060_tr5

CARACTERISTICI TEHNICE: Aeroterma electrica TR5 CALORE


Putere calorica 5kW

Doua trepte de putere: 3,3-5kW

Debit aer: 450 mcb/h

Tensiune alimentare: 400V – 50Hz

Curent absorbit: 7,2 A

Putere electrica: 5kW

Clasa de protectie: IPX4

Nivel zgomot 50 dB(A)

Suport orientabil de perete: INCLUS

Functie de ventilare exclusiva: INCLUSA

Termostat ambianta incorporat: INCLUS

Putere calorica reglabila: DA

Protectie la supraincalzire: DA

Inaltime de instalare: 1,8m

Dimensiune LxlxH: 400x260x390mm   

Greutate 7,6 kg


Gama TR CALORE – Aeroterme electrice suspendate 

Echipamentele de incalzire din seria TR CALORE sunt aeroterme electrice de incalzire destinate pentru fixarea pe perete. 

Simplu de instalat si de utilizat, acestea sunt adaptate perfect pentru incalzirea spatiilor închise si izolate de dimensiuni mici si mijlocii. 

Aceste aeroterme electrice suspendate nu ocupa spatiu la sol si nu necesita decat o sursa de alimentare electrica pentru a genera aer cald. 

Nu degaja miros sau gaze de ardere, emit o caldura sanatoasa si pot fi instalate in volume restranse, la subsol sau in spatii in care nu se accepta prezenta unei flacari deschise. 

Acestea permit incalzirea rapida, eficienta si economica a spatiilor casnice, de lucru sau publice: magazine, sali de expozitie, showroom-uri, restaurante, birouri, ateliere, garaje, lacase de cult, sali de receptie, susoluri, etc.


Simplu de instalat 

Aerotermele electrice seria TR CALORE nu necesita stocare de carburant sau cos de evacuare gaze, fiind foarte simplu de instalat.

Este suficienta fixarea pe suportul mural si racordarea la o sursa de alimentare electrica corespunzatoare 400V monofazica, urmata de cablarea panoului de comanda (cablu cu 5 fire). 

Suportul mural livrat in serie permite orientarea cu usurinta si in siguranta a aerotermelor de caldura TR CALORE, potrivit unui unghi vertical ce poate atinge 45 grade. 


Automate 

Aerotermele electrice din seria TR CALORE sunt simplu de utilizat: este suficient sa reglati temperatura dorita pe termostatul de ambianta si sa selectati o treapta de putere. 

Acestea funcţioneaza complet automat. 

Acest automatism poate fi si mai performant prin conectarea unui timer(optional).

 

Comanda de la distanta 

Aerotermele electrice seria TR CALORE sunt livrate in serie cu panou de comanda separat care permite actionarea simpla a acestora, chiar si atunci cand sunt instalate la o inaltime importanta. 

Acest panou de comanda cuprinde: 

– un termostat de ambianta care declanseaza pornirea si oprirea aparatului in functie de temperatura dorita,

– un selector cu functii care permite utilizarea aparatului la alegere, fie in functia de ventilare exclusiva, fie la putere redusa sau la putere maxima (in functie de treapta de putere selectata), 

– o borna care sa permita bransarea unui timer zilnic sau saptamanal (optional) pentru selectarea orelor de functionare. 


Fiabile 

Concepute si fabricate in Europa, aerotermele electrice seria TR CALORE dispun de carcasa metalica acoperita cu vopsea epoxidica, rezistente blindate si piese de o calitate ridicata. 

Aerotermele electrice seria TR CALORE nu presupun decat o intretinere minima (curatare) fiind potrivite pentru utilizare ocazionala sau intermitenta, intre anotimpuri, pentru ferirea de inghet, chiar si in cazul spatiilor izolate.

 

Sigure 

Aerotermele electrice seria TR CALORE sunt echipate cu grilaje de protectie in zona de aspirare a aerului si in zona de refulare a caldurii. 

Cablajul si piesele electrice sunt inaccesibile fara demontare. 

Aceste aeroterme dispun de termostat cu protectie la supraincalzire integrat care blocheaza automat aparatul in caz de temperatura interna excesiva. 

Functionarea automata nu necesita supraveghere, iar pozitionarea la inaltime asigura protectia persoanelor sau a animalelor. 

Clasa de protectie este IPX4.


Productie: FRANTA 

Cumpara AEROTERMA SUSPENDATA 5 kW TR5 CALORE ieftin

Caracteristici tehnice AEROTERMA SUSPENDATA 5 kW TR5 CALORE 060_tr5
Tip produs: Tun Caldura
Tip alimentare: Priza
Putere nominala (W): 3kW
Tip produs: Aeroterma
Tip alimentare: La Retea
Putere nominala (W): 9kW
Tip produs: Aeroterma
Tip alimentare: La Retea
Putere nominala (W): 5kW

Nota: Fotografia produsului AEROTERMA SUSPENDATA 5 kW TR5 CALORE are caracter informativ si poate contine accesorii ce nu sunt incluse in pachetul standard al produsului. Specificatiile tehnice sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
imagine 1 AEROTERMA SUSPENDATA 5 kW TR5 CALORE 060_tr5imagine 2 AEROTERMA SUSPENDATA 5 kW TR5 CALORE 060_tr5

One thought on “AEROTERMA SUSPENDATA 5 kW TR5 CALORE”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *