Aeroterma Albatros AC-22A1 2000W Termostat reglabil 2 trepte de putere Alb

imagine 0 Aeroterma Albatros AC-22A1 2000W Termostat reglabil 2 trepte de putere Alb ac-22a1

Eficiență și mobilitate

Dacă vrei să încălzești rapid o încăpere și cauți o soluție practică și rentabilă, aeroterma Albatros este alegerea ideală.
Ușoară, practică, eficientă, portabilă, aceasta se adaptează ușor la nevoile tale ți îți oferă confortul termic dorit cu minim de efort.

inox
Putere 2000 W

Puterea de 2000 W poate fi setată în 2 trepte, 1000 W și 2000 W. Te bucuri de confortul termic dorit și, în același timp, economisești, nefiind nevoit să folosești tot timpul convectorul la puterea lui maximă.

inox
Rece, cald sau fierbinte?

Printr-o simplă rotire de buton selectezi modul în care dorești să funcționeze ventilatorul: cu aer rece, cald sau fierbinte. Adaptezi aeroterma în mod rapid la atmosfera ambientașă și te bucuri de confort sporit.

inox
Siguranță maximă

Caracasa din care este fabricată aeroterma este termorezistentă, astfel ca eviți micile incidente, iar aceast este prevăzută și cu protecție la supraîncăzlire, pentru siguranță maximă pentru tine și membrii familiei tale

inox
Protecție la răsturnare

Stai fără griji atunci când o folosești. Micile incidente nu îți vor da bătăi de cap. Radiatorul ceramic Albatros are protecție la răsturnare, astfel că, în cazul în care acesta se răstoarnă, se va opri automat din funcționare

Continue reading “Aeroterma Albatros AC-22A1 2000W Termostat reglabil 2 trepte de putere Alb”