Tun de caldura electric 40kW C40G Calore

imagine 0 Tun de caldura electric 40kW C40G Calore c40g

CARACTERISTICI TEHNICE: Tun de caldura electric C40G CALORE

Putere calorica: 40kW (34.400kcal/h)
Trepte de putere: 0÷13÷26÷40kW

Tensiune alimentare: 400V 
Debit de aer: 3100mcb/h 
Salt termic: 58 grade C 
Curent absorbit: 58A
Dimensiuni aparat (LxlxH): 990x710x800mm
Greutate: 46kg

Tun electric de caldura C40G CALORE putere calorica 0÷13÷26÷40kW, debit de aer 3100mcb/h, putere electrica 40kW si tensiune de alimentare 400V. 

Tunul electric de caldura C40G CALORE are selector de putere in trei trepte 13kW, 26kW si 40kW si functie automata de ventilatie! 
Tunul electric de caldura C40G CALORE este echipat standard cu sistem de protectie la supraincalzire! 
Tunul de caldura electric C40G CALORE este usor de manevrat, are functionare usoara si silentioasa, este usor de ridicat, transportat si redirectionat. Functionarea tunului electric de caldura C40G CALORE este fara zgomot, fara miros, adecvat pentru utilizare la interior.

Functionarea tunului electric de aer cald C40G CALORE este fara combustibil si nu este necesar cos de evacuare gaze.

Poate fi utilizat cu tubulaturi din PVC de directionare a aerului cald cu lungimea de pana la 12m.

Diametru de racordare tubulatura pentru directionarea aerului cald 500mm.

Tunul de caldura C40G CALORE este echipat cu termostat de ambianta manual situat pe panoul de control si cu priza de conectare termostat de ambianta pentru control la distanta.

Tun de caldura electric complet automat si usor de manevrat
Functionare usoara si silentioasa
Usor de ridicat, transportat si redirectionat
Selector de putere pentru functionarea in 3 trepte
Grilaj de protectie pentru functionare sigura
Functionare fara zgomot, fara miros
Adecvat pentru utilizare la interior

Tunuri electrice de caldura, portabile 
Tunurile electrice de caldura CALORE seria CG sunt generatoare de aer cald portabile care funcţionează exclusiv prin alimentare electrică trifazică 400V. 
Tunurile electrice de aer cald CALORE seria CG se caracterizează prin carcasa exterioara din oţel inoxidabil vopsit in camp electrostatic, priza de racordare rapidă pentru comandă la distanţă (termostat ambianta) şi salt termic ridicat al fluxului de aer de la 42 la 58°C în funcţie de model. 
Sunt aparate moderne complet automate, a căror calitate de fabricaţie le transformă în aparate cu o fiabilitate foarte ridicata, performante sigure chiar şi în cele mai dificile condiţii de utilizare: crescătorii animale, sere, agricultura, parcuri de distractie, in santiere la uscarea betonului si a altor materiale de constructii, subsoluri… 

Practice 
Dispunând de dimensiuni reduse, fiind uşoare şi simplu de manevrat, tunurile electrice de aer cald CALORE seria CG sunt simplu de deplasat şi transportat, chiar şi în zonele inaccesibile. Punerea în funcţiune se limitează la racordarea la reteaua de curent electric (cablu electric şi priza sunt  furnizate în serie la toate modelele – dotare standard). 

Sigure 
Nu degajă flacără, niciun miros sau gaz de ardere şi furnizează căldură sănătoasă. Acestea pot fi instalate în spaţii închise, în zone ermetice sau la subsol, precum şi în spaţii în care nu se permite prezenţa unei flăcări deschise. Tunurile de caldura din seria CG CALORE sunt concepute pentru a fi utilizate fără supraveghere şi sunt echipate cu protectie la supraîncălzire ce blocheaza automat funcţionarea aparatelor în caz de temperatură internă excesivă. 

Performante 
Tunurile electrice de aer cald CALORE seria CG sunt echipate cu rezistenţe blindate a căror dispunere optimizează contactul cu aerul ce tranzitează aparatul. 
Acest lucru asigură tunurilor electrice Calore seria CG cresteri de temperatură ridicate a fluxului de aer.
Tunurile electrice de aer cald CALORE seria CG dispun de selector de funcţii care permite funcţionarea în mod de ventilatie exclusivă cu consum mic de energie. 
Acestea sunt concepute pentru acţionare manuală sau automată graţie racordului la termostatul de ambianta (termostatul de ambianta este optional). În acest sens, este prevăzută o priză de conectare rapidă. 

Distributia aerului cald direct sau prin tub flexibil  
Graţie designului modern, tunul de caldura C40G poate fi utilizat la alegere, cu distributie libera a aerului cald sau racordat la un tub flexibil de PVC cu diametrul de 500 mm si lungimea de maxim 12m, cu scopul de a dirija aerul cald acolo unde se doreşte. 
Tunurile electrice de aer cald CALORE seria CG pot fi poziţionate direct în volumul ce va fi încălzit sau la exteriorul acestuia, aerul cald fiind transmis printr-un tun flexibil din PVC pentru distributia aerului cald cu lungimea de maxim 12m. 

OPŢIONAL 
• Termostat ambianta cu cablu având lungimea de 10m
• Adaptor metalic pentru tubul flexibil din PVC 
• Tub flexibil din PVC pentru distributia aerului cald cu diametrul 500m, lungimea de maxim 12 metri 
• Colier de fixare a conductei

Continue reading “Tun de caldura electric 40kW C40G Calore”

TUN DE CALDURA ELECTRIC 30 kW D30i CALORE

imagine 0 TUN DE CALDURA ELECTRIC 30 kW D30i CALORE d30i

CARACTERISTICI TEHNICE: Tun de caldura electric D30i CALORE

Putere calorica: 30kW (102.455kcal/h)
Trepte de putere: 20÷30kW
Tensiune alimentare: 400V 
Debit de aer: 3900mcb/h 
Salt termic: 56 grade C 
Curent absorbit: 43A
Dimensiuni aparat (LxlxH): 795x540x706mm
Dimensiuni ambalaj (LxlxH): 845x595x670mm
Greutate: 45kg

Tun electric de caldura D30i CALORE putere calorica 20÷30kW, debit de aer 3900mcb/h, putere electrica 30kW si tensiune de alimentare 400V. 
Tunul electric de caldura D30i CALORE are selector de putere in doua trepte 20kW si 30kW si functie automata de ventilatie! 
Tunul electric de caldura D30i CALORE este echipat standard cu sistem de protectie la supraincalzire! 
Tun de caldura electric D30i CALORE este usor de manevrat, functionare usoara si silentioasa, usor de ridicat, transportat si redirectionat, functionare fara zgomot, fara miros, adecvat pentru utilizare la interior.

Tun de caldura electric complet automat si usor de manevrat
Functionare usoara si silentioasa
Usor de ridicat, transportat si redirectionat
Selector de putere pentru functionarea in 2 trepte
Grilaj de protectie pentru functionare sigura
Functionare fara zgomot, fara miros
Adecvat pentru utilizare la interior

Productie FRANTA

Continue reading “TUN DE CALDURA ELECTRIC 30 kW D30i CALORE”

INCALZITOR DE TERASA CU RAZE INFRAROSII IRC1500

imagine 0 INCALZITOR DE TERASA CU RAZE INFRAROSII IRC1500 irc 1500 cn

CARACTERISTICI TEHNICE: Incalzitor de terasa cu raze infrarosii IRC1500CN cu carcasa Epoxy Negru

Putere calorica 1500W
Tensiune alimentare: 230V 
Curent absorbit: 6,5A
Dimensiuni (LxlxH): 470x68x135mm    
Greutate: 3kg

Acest incalzitor cu raze infrarosii este potrivit pentru asigurarea necesarului de caldura la EXTERIOR avand clasa de protectie IPX5 (rezistenta la praf si umezeala).

Incalzitorul de terasa cu raze infrarosii IRC1500CN cu carcasa Epoxy Negru este destinat pentru incalzire locala.
Fara fum, fara mirosuri
Fara zgomot, fara flux de aer
Rezultat maxim de incalzire in doua secunde de la pornire
Fara condens sau consum de oxigen
Adecvat pentru utilizare la EXTERIOR

Incalzitoarele de terasa seria IRC CALORE functioneaza exclusiv cu alimentare electrica. 
Destinate sa fie suspendate la inaltime sau fixate pe perete gratie suportului orientabil, acestea sunt simplu de instalat si de utilizat. 
Perceptia caldurii este instantanee. 
Beneficiind de clasa de protectie IPX5, aceste incalzitoare de terasa cu raze infrarosii de exterior se pot instala in aer liber, dar si la interior, fiind potrivite pentru incalzirea spatiilor foarte inalte, slab izolate sau deschise catre exterior.
Aceste incalzitoare cu raze infrarosii pot fi utilizate temporar pentru incalzirea zonelor sau posturilor de lucru cu volum mare de aer (ateliere, depozite, biserici, magazine, restaurante…), dar si a zonelor în aer liber (curti, terase, fumoare, receptii, tribune, santiere…) 

Eficienta
Emitând puteri cuprinse între 1500 şi 4500W incalzitoarele electrice cu raze infrarosii Seria IRC CALORE sunt echipate cu lampi cu halogen (cuart) anti-scanteie de calitate superioara, care emit raze infrarosii ce încalzesc in mod direct persoanele şi obiectele, fara pierderi de energie în aer, în mod silentios si fara ventilarea aerului. Acestea emit putere maxima în mai putin de 2 secunde de la punerea în functiune, fara perioada de preincalzire. 
 
Economice 
Dispunand de o instalare simpla, rapida si economica, incalzitoarele electrice cu raze infrarosii Seria IRC CALORE  permit economii substantiale prin incalzirea exclusiva a zonelor selectate, fara a tine cont de volumul global de aer din incapere, de izolarea cladirii sau de eventuala deschidere a uşilor. 

Negru sau Inox 
Incalzitoarele electrice cu raze infrarosii Seria IRC CALORE sunt disponibile cu două tipuri diferite de carcasa: 
• Din otel inoxidabil (gama CI) cu garanţia unei durate indelungate de viata, in special la exterior. 
• Din otel cu vopsea neagra (gama CN) varianta mai economica destinata pentru utilizarea in spatii acoperite. 

Cele 2 versiuni sunt echipate in serie cu grilaj de protectie si suport orientabil (unghi maxim 45°), beneficiind de un indice de protectie IPX5 care permite utilizarea lor in aer liber chiar si în conditii de ploaie. 
Lampa cu halogen (cuart) cu filament tungsten asigura o durata de viata medie de aproximativ 5.000 ore (exceptand actionarea cu senzor de prezenţa). 

Pozitionare 
Incalzitoarele electrice cu raze infrarosii Seria IRC CALORE se instaleaza la inaltimi cuprinse între 2,2m şi 4,5m, in functie de model si de intensitatea caldurii dorite.
Acestea pot fi suspendate sau fixate pe perete datorita suportului orientabil care permite directionarea caldurii in locul dorit (unghi maxim 45°).
Emitatorul de raze infrarosii trebuie indepartat la o distanta de cel puţin 50cm de orice suprafata sau obstacol. 
Incalzitoarele electrice cu raze infrarosii Seria IRC CALORE nu vor fi instalate în spaţii foarte prafuite, intrucat acumularea prafului pe lampa va impiedica emisia razelor infrarosii, reducand semnificativ durata sa de viata. Incalzitoarele electrice cu raze infrarosii Seria IRC CALORE pot fi utilizate pentru incalzirea unei cladiri la nivel global sau doar a unei zone.
In acest caz, pentru un confort sporit, este de preferat sa se încadreze zona de mai multe aparate mai degraba, decat sa se amplaseze un singur radiator mai puternic.

In orice caz, puterea instalata nu trebuie să depaseasca 400W/mp.

Productie FRANTA


Continue reading “INCALZITOR DE TERASA CU RAZE INFRAROSII IRC1500”

Tun de caldura electric 15kw BC15 CALORE

imagine 0 Tun de caldura electric 15kw BC15 CALORE cb60-2j

CARACTERISTICI TEHNICE: Tun de caldura electric BC15 CALORE

Putere calorica: 15 kW (12.900 kcal/h)
Trepte de putere: 5÷10÷15kW
Tensiune alimentare: 400V  / Amperaj: 21,6A
Debit de aer (la 65 grade C): 1.100mcb/h
Volum de aer incalzit 300mcb
Dimensiuni (L x l x H): 495x520x860mm
Priza de 32A montata pe carcasa exterioara
Sasiu cu roti pentru a facilita transportul
Greutate: 22 kg

In echiparea standard nu sunt incluse cablul de alimentare si priza de 32A!

NU SE RECOMANDA UTILIZAREA tunului de caldura electric BC15 CALORE la exterior sau in incaperi cu aport mare de aer din exterior (fara usi sau geamuri care sa se inchida etans, spatii neizolate)


Tun de caldura electric usor de manevrat
Functionare usoara si silentioasa
Usor de ridicat, transportat si redirectionat
Selector de putere pentru functionarea in 3 trepte 5-10-15kW
Grilaj de protectie pentru functionare sigura fara risc de accidentare
Functionare fara zgomot, fara miros
Adecvat pentru utilizare la interior

Tunurile de caldura Seria BC sunt generatoare de aer cald portabile care funcţionează exclusiv cu alimentare electrică 400V. 
Manevrabile, robuste, simplu de utilizat şi cu întreţinere redusă, acestea permit încălzirea spaţiilor închise, atelierelor, sălilor de recepţie, spatiilor de depozitare, şantierelor, fără constrângeri de instalare şi evitând dificultăţile de aprovizionare sau de depozitare a carburantului. 
Nu degajă niciun miros sau gaz de ardere şi furnizează căldură sănătoasă. Acestea pot fi utilizate în spaţii închise, în zone ermetice sau la subsol, precum şi în spaţii în care nu se permite prezenţa unei flăcări deschise. 

DESCRIERE
Incalzitor electric pentru medii inchise.
Se poate utiliza cu succes in agricultura, constructii, garaje, magazine, industrie, birouri, crame, depozite, etc.
Caldura instantanee
Fara consum de oxigen
Fara fum, fara miros, fara umezeala
Zgomot scazut
Eficienta 100%
Motor cu protectie termica
Elemente de incalzire din otel inoxidabil
Constructie robusta si fiabila.

Continue reading “Tun de caldura electric 15kw BC15 CALORE”

Tun de caldura electric 9kw BC9 CALORE

imagine 0 Tun de caldura electric 9kw BC9 CALORE 060_ac-101

CARACTERISTICI TEHNICE: Tun de caldura electric BC9 CALORE

Putere calorica: 9 kW (7.740 kcal/h)
2 trepte de putere: 4,5÷9kW
Tensiune alimentare: 400V 
Debit de aer (la 65 grade C): 980mcb/h 
Volum aer incalzit: 180mcb
Dimensiuni (L x l x H): 350x405x460mm
Cablu electric cu stecher pentru alimentare la 400V. 
Cadru metalic orientabil
Greutate: 11,9 kg

In echiparea standard sunt incluse cablul electric cu izolatie si stecherul cu alimentare la 400V!


Tun de caldura electric usor de manevrat si foarte silentios
Functionare si intretinere usoara
Usor de ridicat, transportat si redirectionat
Selector de putere pentru functionarea in 2 trepte 4,5-9kW
Grilaj de protectie pentru functionare sigura fara risc de accidentare
Functionare fara zgomot, fara miros
Adecvat pentru utilizare la interior

Tunurile de caldura Seria BC sunt manevrabile, robuste, simplu de utilizat şi cu întreţinere usoara.

NU SE RECOMANDA UTILIZAREA tunului de caldura electric BC9 CALORE la exterior sau in incaperi cu aport mare de aer din exterior (fara usi sau geamuri care sa se inchida etans, spatii neizolate)

Acestea permit încălzirea spaţiilor închise, atelierelor, sălilor de recepţie, spatiilor de depozitare, şantierelor, fără constrângeri de instalare şi evitând dificultăţile de aprovizionare sau de depozitare a carburantului. 
Nu degajă niciun miros sau gaz de ardere şi furnizează căldură sănătoasă. Acestea pot fi utilizate în spaţii închise, în zone ermetice sau la subsol, precum şi în spaţii în care nu se permite prezenţa unei flăcări deschise. 

DESCRIERE
Incalzitor electric pentru medii inchise.
Se poate utiliza cu succes in agricultura, constructii, garaje, magazine, industrie, birouri, crame, depozite, etc.
Caldura instantanee
Fara consum de oxigen
Fara fum, fara miros, fara umezeala
Zgomot scazut
Eficienta 100%
Motor cu protectie termica
Elemente de incalzire din otel inoxidabil
Constructie robusta si fiabila.

Continue reading “Tun de caldura electric 9kw BC9 CALORE”

Tun de caldura electric 5kw BC5 CALORE

imagine 0 Tun de caldura electric 5kw BC5 CALORE cb15

CARACTERISTICI TEHNICE: Tun de caldura electric BC5 CALORE

Putere calorica: 5 kW (4.300 kcal/h)
2 trepte de putere: 2,5÷5kW
Tensiune alimentare: 400V 
Debit de aer (la 65 grade C): 388mcb/h 
Volum aer incalzit: 100mcb
Dimensiuni (L x l x H): 315x330x400mm
Cablu electric cu stecher pentru alimentare la 400V. 
Cadru metalic orientabil
Greutate: 7,5 kg

In echiparea standard sunt incluse cablul electric si stecherul cu izolatie cu alimentare la 400V!


Tun de caldura electric usor de manevrat si foarte silentios
Functionare si intretinere usoara
Usor de ridicat, transportat si redirectionat
Selector de putere pentru functionarea in 2 trepte 2,5-5kW
Grilaj de protectie pentru functionare sigura fara risc de accidentare
Functionare fara zgomot, fara miros
Adecvat pentru utilizare la interior

Tunurile de caldura Seria BC sunt manevrabile, robuste, simplu de utilizat şi cu întreţinere usoara.

NU SE RECOMANDA UTILIZAREA tunului de caldura electric BC5 CALORE la exterior sau in incaperi cu aport mare de aer din exterior (fara usi sau geamuri care sa se inchida etans, spatii neizolate)

Acestea permit încălzirea spaţiilor închise, atelierelor, sălilor de recepţie, spatiilor de depozitare, şantierelor, fără constrângeri de instalare şi evitând dificultăţile de aprovizionare sau de depozitare a carburantului. 
Nu degajă niciun miros sau gaz de ardere şi furnizează căldură sănătoasă. Acestea pot fi utilizate în spaţii închise, în zone ermetice sau la subsol, precum şi în spaţii în care nu se permite prezenţa unei flăcări deschise. 

DESCRIERE
Incalzitor electric pentru medii inchise.
Se poate utiliza cu succes in agricultura, constructii, garaje, magazine, industrie, birouri, crame, depozite, etc.
Caldura instantanee
Fara consum de oxigen
Fara fum, fara miros, fara umezeala
Zgomot scazut
Eficienta 100%
Motor cu protectie termica
Elemente de incalzire din otel inoxidabil
Constructie robusta si fiabila.

Continue reading “Tun de caldura electric 5kw BC5 CALORE”

INCALZITOR DE TERASA PE GPL 13KW BRASILIA MB CALORE

imagine 0 INCALZITOR DE TERASA PE GPL 13KW BRASILIA MB CALORE brasilia mb

CARACTERISTICI TEHNICE: Incalzitor de terasa pe GPL BRASILIA MB – caroserie culoare ALB

Putere calorica maxima: 13kW (11.200 kcal/h)
Putere calorica minima: 5kW (4.300 kcal/h)
Combustibil: Propan (G31) sau GPL
Presiune de alimentare: 37mbar
Categorie: I3+
Consum combustibil: 0,45 – 0,87kg/h
Inaltime totala: 2.240mm
Diametru baza/umbrela: 500/813mm
Caroserie: tabla vopsita in camp electrostatic culoare alb
Greutate: 20,5kg

Incalzitoarele de terasa BRASILIA sunt special concepute pentru  a asigura necesarul de caldura la petreceri in aer liber sau in corturi.
Aceste incalzitoare de terasa au o inaltime de 2,24m, sunt usor de transportat si acopera o suprafata in aer liber de 9-12 metri patrati. Pentru spatii inchise suprafata de incalzire se mareste apreciabil.
Puterea calorica este intre intre 5 si 15kW si este reglabila din regulatorul de presiune standard incorporat. Emisii reduse datorita tehnologiei cu care este confectionat arzatorul de ultima generatie! 
Datorita emisiilor scazute sunt pretabile si pentru incalzirea in corturi. 

Pentru asigurarea necesarului de caldura intr-un cort de 600mp sunt necesare intre 6-10 incalzitoare in functie de temperatura de afara si de modul de amplasare al acesora.

Functioneaza pe baza de butelii cu butan, propan sau GPL.
Incalzitoarele de terasa din seria BRASILIA sunt special proiectate pentru a suplimenta necesarul de caldura in lipsa soarelui in spaţii deschise, camere mari deschise partial, statii de lucru locale sau intermediare si oriunde în aer liber.
Razele infrarosii generate de incalzitoarele de terasa din seria BRASILIA strabat aerul si la contactul cu orice corp din mediul inconjurator se transforma in caldura.

Tinand cont de acest efect al razelor infrarosii, persoanele care se afla in campul de actiune al incalzitoarelor cu raze infrarosii receptioneaza caldura dorita. 
Toate obiectele aflate in jurul acestor incalzitoare de terasa cu raze infrarosii (mesele, scaunele, bancile) preiau aceasta caldura si o transmit mediului inconjurator ridicand astfel temperatura aerului din incaperea respectiva. 
Prin sistemul de incalzire cu raze infrarosii aerul nu este substantial incalzit deoarece acesta prezinta un caracter neutru fata de razele infrarosii.

Un sistem de incalzire cu raze infrarosii format din aceste incalzitoare de terasa cu butelie GPL emite caldura exclusiv asupra corpurilor, asupra carora acestea radiaza.
Caldura generata de aceste incalzitoare de terasa pe GPL este instantanee. 
Aprinderea incalzitorului de terasa BRASILIA este piezo-electrica.

Refelectorul superior din aluminiu emana caldura prin iradiere (exact ca lumina unui reflector) asupra oamenilor şi lucrurilor din apropiere incalzindu-le, practic contribuind la cresterea temperaturii lor.

Aceste incalzitoare de terasa sunt recomandate pentru incalzirea persoanelor nu pentru incalzirea aerului.

Aceste incalzitoare de terasa functioneaza fara a creea curenti de aer, ele doar dispersand razele infrarosii in jur.

Incalzitoarele de terasa din seria BRASILIA – NU NECESITA SURSA DE ENERGIE ELECTRICA.

EFICIENTA:
– Reflectorul din aluminiu (palaria) incalzitorului de terasa permite o distributie uniforma a caldurii;
– Autonomie in functionare care depinde de volumul buteliei de gaz GPL 
– Raport avantajos calitate / pret atat ca sistem de incalzire pentru terase cat si in ceea ce priveste consumul de combustibil.

SIGURANTA:
– Dispozitiv de siguranta care intrerupe alimentarea cu gaz atunci cand flacara se stinge accidental (de ex. rafale de vant puternic); 
– Arzatoare din otel inoxidabil  cu randament ridicat;
– Stabilitate ridicata asigurata de talpa incalzitorului de terasa precum si de greutatea buteliei de gaz;
– Fiecare dintre modelele de incalzitoare pentru terase sunt testate si acreditate in ceea ce priveste siguranta in functionare.

CONFORT SI REZISTENTA
Manevrabil şi uşor, incalzitorul de terasa BRASILIA este confortabil şi funcţional avand un design modern. Structura acestui incalzitor de terasa consta in principal dintr-un reflector de aluminiu si un arzator din otel, acestea fiind conectate intre ele printr-un element tubular. Carcasa cilindrica exterioara a acestui incalzitor de terasa este robusta si este echipata cu roti pentru a usura tranportul si mutarea.

SIGURANŢA
Acest incalzitor de terasa este echipat cu un robinet de gaz si aprinderea este piezo-electrica. Incalzitorul de terasa BRASILIA respecta pe deplin conditiile de siguranta CEE 90/396 privind aparatele cu gaz.
In caz de vant puternic sau alt tip de soc toate modelele de incalzitoare pentru terase cu butelie BRASILIA sunt prevazute cu siguranta de oprire a gazului la rasturnare. Astfel, in momentul in care flacara se stinge in mod automat se opreste si alimentarea cu gaz.

Domeniile de activitate unde pot fi utilizate aceste generatoare de caldura sunt: constructii, agricultura, industrie, comert, transporturi, catering, sport, evenimente in aer liber etc. 
– Aprindere piezo-electrica;
– Arzator GPL din otel inoxidabil;
– Selector de putere pentru a regla puterea calorica si a eficientiza consumul de combustibil;
– Compartiment butelie de 13 kg;
– Reflector superior din aluminiu;
– Cărucior transport încorporat;
– Regulator presiune – echipare standard;
– Furtun gaz cu racorduri.

Productie FRANTA 

Continue reading “INCALZITOR DE TERASA PE GPL 13KW BRASILIA MB CALORE”

INCALZITOR DE TERASA PE GPL 13KW LOUXOR CALORE

imagine 0 INCALZITOR DE TERASA PE GPL 13KW LOUXOR CALORE louxor

CARACTERISTICI TEHNICE: Incalzitor de terasa pe GPL – LOUXOR – carcasa de INOX

Putere calorica maxima: 13kW (11.200 kcal/h)
Putere calorica minima: 5kW (4.300 kcal/h)
Combustibil: Propan (G31) sau GPL
Presiune de alimentare: 37mbar
Categorie: I3+
Consum combustibil: 0,45 – 0,94kg/h
Inaltime totala: 2.270mm
Caroserie: INOX
Greutate: 22kg

INCALZITOARE de TERASA tip PIRAMIDA – LOUXOR – AVANTAJE:

Se livreaza dezasamblat in cutie de carton, rezultand astfel un cost redus de transport.
Asamblarea se realizeaza usor. Timpul de montaj este de aproximativ 30min. 
Instalare simpla si rapida.
Incalzire imediata in cateva secunde dupa pornire.
Usor de folosit. 
Disponibil in varianta cu control manual si pornire manuala.
Utilizarea incalzitoarelor de terasa seria LOUXOR inseamna prelungirea sezonului in aer liber.
Flacara este reala, obtinuta prin arderea gazului.
Are un design modern si exclusivist reprezentand o atractie pentru vizitatorii unei terase.

Aceste incalzitoare de terasa din seria LOUXOR sunt folosite pentru restaurante, terase , baruri, fast-food-uri, hoteluri, gradini in aer liber.
Reprezinta un concept nou de incalzire in aer liber cu raze infrarosii, avand un design modern, util si elegant. 
Aceasta solutie de incalzire este din ce in ce mai folosita de proprietarii teraselor sau restaurantelor din tarile europene pentru fumatori sau pentru persoanele care doresc sa serveasca cafeaua in aer liber si atunci cand temperaturile exterioare sunt mai scazute (primavara si toamna, chiar si iarna). 
Incalzitorul de teresa LOUXOR este de tip piramida avand flacara reala ce decoreaza modern spatiul amenajat. 
Reprezinta un real spectacol pentru clienti datorita flacarii tip torta fiind o solutie de incalzire economica si eficienta.

Incalzitor de terasa cu raze infrarosii, mobil, tip Piramida – model LOUXOR cu gaz GPL

Modelul LOUXOR este un incalzitor mobil de generatie noua care combina esteticul cu eficienta propunand un design modern inovator, integrand-se perfect in cea mai mare parte a spatiilor ce se doresc a fi incalzite (terase in aer liber, restaurante, cafenele, receptii…). 

Acest incalzitor de terasa este prevazut cu un arzator pe gaz propan (GPL) integrat si un tub din sticla termorezistenta in interiorul cauira se dezvolta o flacara foarte luminoasa pe toata inaltimea acestuia, ce confera o ambianta foarte placuta, creand un punct de atractie foarte placut de lumina si caldura. 

Aparat de varf al gamei de incalzitoare cu raze infrarosii pe GPL, modelul LOUXOR este aparatul ideal pentru incalzirea spatiilor in aer liber sau a localurilor care au o suprafata deschisa de cel putin 25% din suprafata totala, la receptii, pe terase in aer liber, in restaurante sau cluburi, in spatiile pentru fumatori…

Calitate
Intregul design al incalzitorului de terasa LOUXOR a fost creat in scopul obtinerii unui aparat de varf al gamei, diferit de incalzitoarele traditionale de terasa avand caracteristici specifice cum ar fi: structura piramidala, tub din sticla termorezistenta cu lungime mare, panouri exterioare din inox, butoane de comanda mascate si pozitionate în spatele usii de acces…

Pentru a fi evitate neplacerile aparatelor echipate cu tuburi simple din sticla care se sparg usor în timpul deplasarilor sau atunci cand tubul incalzit este atins de picaturile de ploaie, modelul LOUXOR este echipat cu un tub din sticla termorezistenta mult mai rezistent la picaturile de ploaie. 

Performant
Alimentat de la o butelie cu gaz propan de 13kg asezata la baza si ascunsa de panourile laterale din inox, incalzitorul de terasa cu raze infrarosii LOUXOR elibereaza o putere termica reglabila de la 5 la 13kW. 
Are o flacara de veghe permanenta care permite intrarea in modul de veghe (asteptare) si repornirea imediata in functie de necesitati. 
Acest incalzitor de terasa cu raze infrarosii este echipat cu un aprinzator piezo-electric care permite aprinderea arzatorului printr-o simpla apasare de buton ce deschide alimentarea cu gaz.

Siguranța
Incalzitorul de terasa cu raze infrarosii LOUXOR este echipat cu dispozitiv de protectie pentru controlul permanent al flacarii prin termocuplu si o siguranta anti-inclinare care opreste automat aparatul in caz de cadere accidentala. 
Comenzile aparatului si robinetul buteliei de gaz sunt ascunse in spatele usii amovibile. 

Mobil
Foarte usor de transportat datorita celor doua roti si functionand fara alimentare electrica, incalzitorul de terasa cu raze infrarosii LOUXOR este un aparat autonom care poate fi amplasat cu usurinta în orice loc in care este nevoie de incalzire, fara a fi nevoie de sursa de alimentare electrica.

Incalzitorul de terasa cu raze infrarosii LOUXOR este livrat împreună cu:
– 2 roți de transport
– Tub de sticla termorezistenta
– Furtun de alimentare gaz cu racorduri
– Regulator gaz propan (GPL)

Incalzitorul de terasa LOUXOR poate fi montat în aproximativ 30 de minute si nu are nevoie de autorizatii speciale pentru a fi pus in functiune. 

Incalzitoarele de terasa LOUXOR sunt special concepute pentru  a asigura necesarul de caldura la petreceri in aer liber sau in corturi.
Aceste incalzitoare de terasa au o inaltime de 2,24m, sunt usor de transportat si acopera o suprafata in aer liber de 9-12 metri patrati. Pentru spatii inchise suprafata de incalzire se mareste apreciabil.
Puterea calorica este intre intre 5 si 13kW si este reglabila din regulatorul de presiune standard incorporat. Emisii reduse datorita tehnologiei cu care este confectionat arzatorul de ultima generatie! 
Datorita emisiilor scazute aceste incalzitoare de terasa cu raze infrarosii sunt pretabile si pentru incalzirea in corturi. 

Functioneaza pe baza de butelii cu butan, propan sau GPL.
Incalzitoarele de terasa din seria LOUXOR sunt special proiectate pentru a suplimenta necesarul de caldura in lipsa soarelui in spatii deschise, camere mari deschise partial, statii de lucru locale sau intermediare si oriunde in aer liber.
Razele infrarosii generate de incalzitoarele de terasa din seria LOUXOR strabat aerul si la contactul cu orice corp din mediul inconjurator se transforma in caldura.

Tinand cont de acest efect al razelor infrarosii, persoanele care se afla in campul de actiune al incalzitoarelor cu raze infrarosii receptioneaza caldura dorita. 
Toate obiectele aflate in jurul acestor incalzitoare de terasa cu raze infrarosii (mesele, scaunele, bancile) preiau aceasta caldura si o transmit mediului inconjurator ridicand astfel temperatura aerului din incaperea respectiva. 
Prin sistemul de incalzire cu raze infrarosii aerul nu este substantial incalzit deoarece acesta prezinta un caracter neutru fata de razele infrarosii.

Un sistem de incalzire cu raze infrarosii format din aceste incalzitoare de terasa cu butelie GPL emite caldura exclusiv asupra corpurilor, asupra carora acestea radiaza.
Caldura generata de aceste incalzitoare de terasa pe GPL este instantanee. 
Aprinderea incalzitorului de terasa LOUXOR este piezo-electrica.

Refelectorul superior din aluminiu emana caldura prin iradiere (exact ca lumina unui reflector) asupra oamenilor şi lucrurilor din apropiere incalzindu-le, practic contribuind la cresterea temperaturii acestora.

Aceste incalzitoare de terasa sunt recomandate pentru incalzirea persoanelor nu pentru incalzirea aerului.

Aceste incalzitoare de terasa functioneaza fara a creea curenti de aer, ele doar dispersand razele infrarosii in jur.

Incalzitoarele de terasa din seria LOUXOR – NU NECESITA SURSA DE ENERGIE ELECTRICA.

EFICIENTA:
– Reflectorul din aluminiu (palaria) incalzitorului de terasa permite o distributie uniforma a caldurii;
– Autonomie in functionare care depinde de volumul buteliei de gaz GPL 
– Raport avantajos calitate / pret atat ca sistem de incalzire pentru terase cat si in ceea ce priveste consumul de combustibil.

Domeniile de activitate unde pot fi utilizate aceste generatoare de caldura sunt: constructii, agricultura, industrie, comert, transporturi, catering, sport, evenimente in aer liber, restaurante, terase etc. 

– Aprindere piezo-electrica
– Arzator GPL din otel inoxidabil
– Selector de putere pentru a regla puterea calorica si a eficientiza consumul de combustibil
– Compartiment butelie de 13kg
– Reflector superior din aluminiu
– Carucior transport incorporat
– Regulator presiune – echipare standard
– Furtun gaz cu racorduri

Productie: FRANTA

Continue reading “INCALZITOR DE TERASA PE GPL 13KW LOUXOR CALORE”

INCALZITOR DE TERASA PE GPL 13 KW BRASILIA MI CALORE

imagine 0 INCALZITOR DE TERASA PE GPL 13 KW BRASILIA MI CALORE brasilia mi

CARACTERISTICI TEHNICE: Incalzitor de terasa pe GPL BRASILIA MI – carcasa de INOX

Putere calorica maxima: 13kW (11.200 kcal/h)
Putere calorica minima: 5kW (4.300 kcal/h)
Combustibil: Propan (G31) sau GPL
Presiune de alimentare: 37mbar
Categorie: I3+
Consum combustibil: 0,45 – 0,87kg/h
Inaltime totala: 2.240mm
Diametru baza/umbrela: 500/813mm
Caroserie: INOX
Greutate: 20,5kg

Incalzitoarele de terasa BRASILIA sunt special concepute pentru  a asigura necesarul de caldura la petreceri in aer liber sau in corturi.
Aceste incalzitoare de terasa au o inaltime de 2,24m, sunt usor de transportat si acopera o suprafata in aer liber de 9-12 metri patrati. Pentru spatii inchise suprafata de incalzire se mareste apreciabil.
Puterea calorica este intre intre 5 si 15kW si este reglabila din regulatorul de presiune standard incorporat. Emisii reduse datorita tehnologiei cu care este confectionat arzatorul de ultima generatie! 
Datorita emisiilor scazute sunt pretabile si pentru incalzirea in corturi. 

Pentru asigurarea necesarului de caldura intr-un cort de 600mp sunt necesare intre 6-10 incalzitoare in functie de temperatura de afara si de modul de amplasare al acesora.

Functioneaza pe baza de butelii cu butan, propan sau GPL.
Incalzitoarele de terasa din seria BRASILIA sunt special proiectate pentru a suplimenta necesarul de caldura in lipsa soarelui in spaţii deschise, camere mari deschise partial, statii de lucru locale sau intermediare si oriunde în aer liber.
Razele infrarosii generate de incalzitoarele de terasa din seria BRASILIA strabat aerul si la contactul cu orice corp din mediul inconjurator se transforma in caldura.

Tinand cont de acest efect al razelor infrarosii, persoanele care se afla in campul de actiune al incalzitoarelor cu raze infrarosii receptioneaza caldura dorita. 
Toate obiectele aflate in jurul acestor incalzitoare de terasa cu raze infrarosii (mesele, scaunele, bancile) preiau aceasta caldura si o transmit mediului inconjurator ridicand astfel temperatura aerului din incaperea respectiva. 
Prin sistemul de incalzire cu raze infrarosii aerul nu este substantial incalzit deoarece acesta prezinta un caracter neutru fata de razele infrarosii.

Un sistem de incalzire cu raze infrarosii format din aceste incalzitoare de terasa cu butelie GPL emite caldura exclusiv asupra corpurilor, asupra carora acestea radiaza.
Caldura generata de aceste incalzitoare de terasa pe GPL este instantanee. 
Aprinderea incalzitorului de terasa BRASILIA este piezo-electrica.

Refelectorul superior din aluminiu emana caldura prin iradiere (exact ca lumina unui reflector) asupra oamenilor şi lucrurilor din apropiere incalzindu-le, practic contribuind la cresterea temperaturii lor.

Aceste incalzitoare de terasa sunt recomandate pentru incalzirea persoanelor nu pentru incalzirea aerului.

Aceste incalzitoare de terasa functioneaza fara a creea curenti de aer, ele doar dispersand razele infrarosii in jur.

Incalzitoarele de terasa din seria BRASILIA – NU NECESITA SURSA DE ENERGIE ELECTRICA.

EFICIENTA:
– Reflectorul din aluminiu (palaria) incalzitorului de terasa permite o distributie uniforma a caldurii;
– Autonomie in functionare care depinde de volumul buteliei de gaz GPL 
– Raport avantajos calitate / pret atat ca sistem de incalzire pentru terase cat si in ceea ce priveste consumul de combustibil.

SIGURANTA:
– Dispozitiv de siguranta care intrerupe alimentarea cu gaz atunci cand flacara se stinge accidental (de ex. rafale de vant puternic); 
– Arzatoare din otel inoxidabil  cu randament ridicat;
– Stabilitate ridicata asigurata de talpa incalzitorului de terasa precum si de greutatea buteliei de gaz;
– Fiecare dintre modelele de incalzitoare pentru terase sunt testate si acreditate in ceea ce priveste siguranta in functionare.

CONFORT SI REZISTENTA
Manevrabil şi uşor, incalzitorul de terasa BRASILIA este confortabil şi funcţional avand un design modern. Structura acestui incalzitor de terasa consta in principal dintr-un reflector de aluminiu si un arzator din otel, acestea fiind conectate intre ele printr-un element tubular. Carcasa cilindrica exterioara a acestui incalzitor de terasa este robusta si este echipata cu roti pentru a usura tranportul si mutarea.

SIGURANŢA
Acest incalzitor de terasa este echipat cu un robinet de gaz si aprinderea este piezo-electrica. Incalzitorul de terasa BRASILIA respecta pe deplin conditiile de siguranta CEE 90/396 privind aparatele cu gaz.
In caz de vant puternic sau alt tip de soc toate modelele de incalzitoare pentru terase cu butelie BRASILIA sunt prevazute cu siguranta de oprire a gazului la rasturnare. Astfel, in momentul in care flacara se stinge in mod automat se opreste si alimentarea cu gaz.

Domeniile de activitate unde pot fi utilizate aceste generatoare de caldura sunt: constructii, agricultura, industrie, comert, transporturi, catering, sport, evenimente in aer liber etc. 
– Aprindere piezo-electrica;
– Arzator GPL din otel inoxidabil;
– Selector de putere pentru a regla puterea calorica si a eficientiza consumul de combustibil;
– Compartiment butelie de 13 kg;
– Reflector superior din aluminiu;
– Cărucior transport încorporat;
– Regulator presiune – echipare standard;
– Furtun gaz cu racorduri.

Productie FRANTA 

Continue reading “INCALZITOR DE TERASA PE GPL 13 KW BRASILIA MI CALORE”

DEZUMIDIFICATOR AER PROFESIONAL DR80 CALORE

imagine 0 DEZUMIDIFICATOR AER PROFESIONAL DR80 CALORE dr80

CARACTERISTICI TEHNICE: Dezumidificator aer DR 80 CALORE


Capacitate de dezumidificare: 80 litri/24h (temperatura aerului 30 grade Celsius)

Debit de aer: 1000mcb/h

Alimentare electrica: 230V, 50Hz

Putere electrica absorbita: 1650W

Interval de functionare minim / maxim: 3-35 grade Celsius

Agent refrigerant: R407C

Higrostat incorporat

Capacitate rezervor: 11litri

Dimensiuni LxlxH: 570x590x1050mm

Greutate: 66kg


Dezumidificatoare profesionale – Gama DR CALORE

Dezumidificatoarele mobile din seria DR CALORE sunt destinate tratarii spatiilor care trebuie uscate rapid sau care trebuie sa mentina o rata constanta a umiditatii. 

Constituite dintr-un circuit frigorific asociat cu un ventilator, dezumidificatoarele din seria DR CALORE condenseaza vaporii de apa continuti in aer, permitand evacuarea a până la 80 litri de apa pe zi (in functie de model).

Robuste, manevrabile si simplu de utilizat, dezumidificatoarele de aer din seria DR CALORE sunt adaptate in special la uscarea santierelor (lucrari cu ipsos si rigips, pereti de separare, tavane, betoane, sape de beton), pentru magazinele de stocare a cartonului, metalelor, arhivelor sau componentelor electronice, pivnitelor si subsolurilor.


UTILIZARI

Robuste, manevrabile si simplu de utilizat, dezumidificatoarele de aer din seria DR CALORE sunt adaptate in special la uscarea santierelor (lucrari cu ipsos si rigips, pereti de separare, tavane, betoane, sape de beton), depozitelor, arhivelor sau componentelor electronice, pivnitelor si subsolurilor.


CONSTRUCTII: case, restaurante, pivnite, hoteluri, birouri, sali de sport, montarea si uscarea parchetului, uscarea peretilor, etc.

CONSERVARE: cladiri istorice, biblioteci, arhive, muzee, biserici, galerii de arta, etc.

MAGAZINE: florarii, coaforuri, brutarii, magazine de blanuri, uscatorii, curatatorii de rufe, etc.

ATELIERE SI DEPOZITE: lemn, materiale feroase, hartie, piele, centre de calcul, etc.

ALIMENTE SI AGRICULTURA: conservarea plantelor, producatori de vinuri, fabrici de branza, fabrici de mezeluri, producatori de miere, brutarii, depozitarea cerealelor, ingrasaminte, tutun, paste fainoase, in sere, in zootehnie


Performante 

Dezumidificatoarele de aer din seria DR CALORE sunt aparate multifunctionale care permit uscarea sau purificarea aerului in spatiiler rezidentiale sau industriale. 

Foarte robuste, usor de manevrat si de utilizat, acestea functioneaza după principiul condensarii. 


Principiul condensarii in cazul dezumidificatoarelor CALORE seria DR:

Aerul umed din mediul ambiant est aspirat prin ventilator, filtrat si trecut printr-un condensator (vaporizator) unde se raceste instant la o temperatura inferioara punctului de inghet. 

Umiditatea astfel condensata sub forma de apa este recuperata intr-un rezervor de stocare integrat sau evacuata direct in exteriorul aparatului printr-un furtun de golire. 

Dezumidificatoarele din seria DR CALORE pot evacua intre 26 si 80 litri de apa pe zi, si permit reducerea considerabila a duratei de uscare pe santiere, fara a deteriora materialele, evitarea formarii de umezeala sau condens si accelerarea reparatiilor in caz de inundatii. 

Randamentul dezumidificatoarelor de aer din seria DR CALORE este crescut prin utilizarea complementara a unui sistem de incalzire (generator de aer cald, tun de caldura, aeroterma electrica). 

 

Simplu de utilizat 

Dezumidificatoarele de aer din seria DR CALORE sunt concepute pentru a fi manipulate cu usurinta: robuste, compacte si echipate cu roti mari, acestea isi gasesc imediat locul in orice spatiu sau incapere unde umiditatea aerului trebuie controlata. 

Punerea in functiune nu necesita decât o sursa de alimentare electrica 230V. 

Este suficienta astfel reglarea higrostatului prevazut in serie ca si echipare standard pentru setarea umiditatii dorite.

 

Fiabile 

Concepute pentru limitarile de spatiu pentru utilizarea pe santier, dezumidificatoarele de aer seria DR CALORE sunt echipate cu o carcasa metalica robusta, cu roti mari, cu siguranta de supraincalzire, dezghetare automata, siguranta la anti-revarsare apa colectata in recipientul de colectare apa. 


Evacuarea apei 

Apa rezultata in urma condensarii vaporilor de apa poate fi recuperata in 3 moduri. 

In serie: Apa rezultata poate fi colectata in rezervorul extractibil incorporat in aparat. 

Rezervorul dispune de o siguranta anti-revarsare apa care blocheaza automat functionarea aparatului atunci cand este atins nivelul maxim. 

In serie: Evacuare directa prin forta gravitationala cu ajutorul unui furtun (nu este inclus). 

Rezervorul integrat de colectare apa nu mai este utilizat in acest caz. 

Furtunul de evacuare racordat va avea o panta descendenta pe toata lungimea. 

Opţional: Kit automat care permite evacuarea apei colectate pana la o inaltime de 5 metri deasupra echipamentului. 

Livrat cu furtun de evacuare cu lungimea 6m si diametru 9mm, acest kit este montat in fabrica, in locul rezervorului integrat.


Productie: FRANTA

Continue reading “DEZUMIDIFICATOR AER PROFESIONAL DR80 CALORE”