CALORIFER ELECTRIC CU ULEI 2500W TESY

imagine 0 CALORIFER ELECTRIC CU ULEI 2500W TESY 060_cb2512e01r

CARACTERISTICI TEHNICE: Calorifer electric cu ulei marca TESY model CB 2512 E01R

Putere maxima 2500W
Putere medie 1500W

Putere minima 1000W

Tensiune alimentare 230V

Trei trepte de putere

Termostat mecanic inclus pentru reglarea temperaturii

Special proiectat pentru incalzirea unei camere cu un volum de aer 50-70mcb

Suprafata incalzita 20-28mp

Numar elementi 12

Instalare pe Podea

Sistem de transport cu roti

Incalzire radianta si prin convectie

Indicator luminos

Protectie anti-inghet

Protectie impotriva supraincalzirii

Protectie impotriva rasturnarii

Incalzire rapida si functionare silentioasa

Depozitare confortabila a cablului de alimentare

Dimensiuni LxlxH 550x290x650mm

Productie: Bulgaria


Acest radiator cu ulei este potrivit numai pentru incaperi izolate in mod corespunzator.

Elementul de incalzire protejat la atingerea de blana animalului de companie. Blana animalului de companie nu-i poate dauna si nu-i poate scurta durata de functionare.


Este un aparat electric cu ulei in care 80% din transferul termic se realizeaza prin convectie, iar restul de 20% prin radiatie, ca un calorifer normal. Acest calorifer este foarte util pentru iernile friguroase. Este disponibil in doua variante, primul compus din 9 elementi iar cel de-al doilea cu 12 elementi.


Caloriferele cu ulei de la Tesy sunt foarte eficiente datorita principiului de raspandire a caldurii – retin caldura mult timp dupa ce au fost oprite oferind o inertie termica superioara. Un alt avantaj este acela ca vin echipate cu functii de protectie in caz de supraincalzire si oprire automata in caz de rasturnare. De asemenea radiatorul are putere mare de incalzire si eficienta ridicata, transformandu-l in cel mai ieftin mod de a iti incalzi locuinta folosind curentul electric. Este silentios, nu ridica praf si are un termostat care masoara temperatura uleiului si se opreste automat cand uleiul atinge temperatura setata.


RADIATOARE ELECTRICE CU ULEI TESY SERIA CB

Aceste calorifere electrice Tesy au ca principal element incalzitor o rezistenta electrica ce transfera caldura prin convectie uleiului special din interiorul elementilor acestui calorifer electric. Astfel inertia termica a caloriferului se mareste simtitor, racirea lui realizandu-se intr-un timp mai indelungat fata de radiatoarele electrice ce incalzesc aerul doar prin incalzirea elementului activ(rezistenta electrica).

Aceste calorifere electrice cu ulei Tesy au un randament foarte ridicat, durabilitate mare datorita principiului constructiv prin care elementul activ cedeaza caldura uleiului din elementi si astfel durata de viata a rezistentei electrice este simtitor marita. 
Schimbul de caldura prin convectie in cazul acestui calorifer electric cu ulei este cu 25% mai eficient fata de radiatoarele obisnuite. Incalzirea incintei este realizata rapid datorita suprafetei de schimb de caldura marita cu 35% fata de caloriferele obisnuite.

Acest calorifer electric Tesy asigura cel mai ridicat nivel de siguranta datorita temperaturii scazute de la suprafata aparatului. Cea mai ridicata temperatura aferenta caloriferelor din seria CC este concentrata la nivelul imbinarii elementelor, suprafata ce nu este accesibila contactului.

PARTICULARITATI FUNCTIONALE – RADIATOARE ELECTRICE CU ULEI TESY SERIA CB:

  • suprafata de schimb de caldura marita cu 35%
  • incalzire in trei trepte de putere
  • aceste radiatoare cu ulei Tesy sunt echipate cu un termostat reglabil ce opreste elementul activ in momentul in care se atinge temperatura setata in camera de incalzit, realizand astfel o economie importanta de energie electrica.
  • functie anti-inghet
  • suport cablu

Aceste radiatoare electrice cu ulei Tesy sunt disponibile in trei variante cu un numar de 7, 9, 12 sau 14 elementi si puteri de 1,5kW, 2kW, 2,5kW si respectiv 3kW.

APLICATII – RADIATOARE ELECTRICE CU ULEI TESY SERIA CB:

Acest calorifer electric se poate folosi pentru incalzirea unei camere sau poate fi folosit in paralel cu un sistem de incalzire clasic, pentru compensarea pierderilor de caldura din anumite zone, precum si in perioadele de tranzit in care centrala termica este oprita.

Special proiectat pentru incalzirea unei camere cu un volum de aer 50-70mcb
Suprafata incalzita 20-28mp

Productie: Bulgaria

Cumpara CALORIFER ELECTRIC CU ULEI 2500W TESY ieftin

Caracteristici tehnice CALORIFER ELECTRIC CU ULEI 2500W TESY 060_cb2512e01r
Tip produs: Convector
Tip alimentare: Priza
Putere nominala (W): 500W
Tip produs: Radiator
Tip alimentare: Priza
Putere nominala (W): 2500W

Nota: Fotografia produsului CALORIFER ELECTRIC CU ULEI 2500W TESY are caracter informativ si poate contine accesorii ce nu sunt incluse in pachetul standard al produsului. Specificatiile tehnice sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.

One thought on “CALORIFER ELECTRIC CU ULEI 2500W TESY”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *