Ciocan rotopercutor Kawasaki K-EHD 800 functie stanga/dreapta SDS plus 800w

imagine 0 Ciocan rotopercutor Kawasaki K-EHD 800 functie stanga/dreapta SDS plus 800w 603.010.480

Rotopercutorul Kawasaki K-ehd 800 cu cinci functii este echipat cu un motor foarte puternic, de 800W, care asigura lucrul fara efort datorita mecanismului pneumatic puternic ce permite gaurirea in beton, oprirea percutiei, gaurirea obisnuita, daltuirea cu rotatie libera si oprirea rotatiei, precum si schimbarea modului de lucru spre stanga sau spre dreapta, pentru lucrarile de daltuire usoara.

Sistemul SDS-Plus permite schimbarea rapida a accesoriilor. Rotopercutorul este destinat lucrarilor ce necesita gaurirea betonului pana la 26 mm sau pentru daltuire.

Selectati oprirea rotatiei pentru indepartarea placilor de gresie si faianta din bucatarie sau din baie. Cea de-a patra functie, daltuirea cu rotatie libera, permite libertate deplina in timpul utilizarii.

• Motor cupru
• Maner suplimentar pentru sustinere sigura
• Buton selectie mod de lucru

. Buton selectie stanga/dreapta

Set de livrare

– Cutie transport
– Limitator adancime.

Cumpara Ciocan rotopercutor Kawasaki K-EHD 800 functie stanga/dreapta SDS plus 800w ieftin

Nota: Fotografia produsului Ciocan rotopercutor Kawasaki K-EHD 800 functie stanga/dreapta SDS plus 800w are caracter informativ si poate contine accesorii ce nu sunt incluse in pachetul standard al produsului. Specificatiile tehnice sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
imagine 1 Ciocan rotopercutor Kawasaki K-EHD 800 functie stanga/dreapta SDS plus 800w 603.010.480

One thought on “Ciocan rotopercutor Kawasaki K-EHD 800 functie stanga/dreapta SDS plus 800w”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *