Compresor aer Elefant XYBM50B 2CP 2850 rpm

imagine 0 Compresor aer Elefant XYBM50B 2CP 2850 rpm XYBM50B

Un compresor de aer comprimat poate fi deosebit de util unei gospodarii mari sau mici, de aceea Elefant-Tools vine cu acest model unic cu un cilindru vertical care se foloseste cu ulei. Butelia are un volum de 50L si este dotata cu roti pentru manevrare rapida si robinet de golire si evacuare apei acumulate in urma condensului.

Cu ajutorul acestui echipament pot fi indeplinite o multime de sarcini daca este conectat la scula cuvenita fiecarei munci. Bineinteles vorbim de scule pneumatice; ciocane, pistoale de vopsit, polizoare unghiulare si altele. Compresorul poate fi folosit de doua echipamente pneumatice concomitent fiindca este dotat cu 2 duze metalice. Prin urmare este foarte eficient sa folositi o iesire pentru desfiletatrea piulitelor rotilor cu un pistol pneumatic iar pe cealalta pentru umflarea cauciucurilor. Aveti un ceas manomentru care indica presiunea in butelie si celalalt, de dimensiuni mai mici este montat pentru a indica presiunea de iesire a aerului. Pe suprafata presostatului gasiti butonul de control on/off . Compresorul este dotat si cu un filtru pe care-l regasiti in setul de accesorii din cutie. Pentru a fi transportat usor la zona de lucru, pe butelie s-au montat cate un maner pe fiecare parte. Sau pate fi tras usor pe rotile din spate.

Intreg compresorul de aer este foarte calitativ construit, incepand de la butelie si roti si terminand cu ansamblul de miscare cu cilindri, conectiuni tubulare si presostat.

 • Filtru cu burete
 • Baie de ulei
 • Motor aliaj aluminiu
 • Model XYBM50B
  Putere 2 CP
  Alimentare/Frecventa 220V/50Hz
  Presiune 8 bar
  Debit de aer 200L/min
  Viteza de rotatie 2850 rpm
  Volum butelie 50 Litri
  Tip lucrare Profesional
  Filtru aer Filtru cu burete
  Duze de iesire 2
  Greutate 25 kg
  Culoare Albastru/Negru

Cumpara Compresor aer Elefant XYBM50B 2CP 2850 rpm ieftin

Nota: Fotografia produsului Compresor aer Elefant XYBM50B 2CP 2850 rpm are caracter informativ si poate contine accesorii ce nu sunt incluse in pachetul standard al produsului. Specificatiile tehnice sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.

One thought on “Compresor aer Elefant XYBM50B 2CP 2850 rpm”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *