Disc circular 180mm 40 dinti VIDIA – XTLINE

imagine 0 Disc circular 180mm 40 dinti VIDIA - XTLINE TCT18040

· Disc circular pentru lemn 180mm, 40 dinti Vidia este o piesa profesionala , special creata pentru lucrul cu lemnul, cu marca comerciala XTLine.
· Discul de 180 mm si 40 de dinti Vidia este proiectat pentru taierea semifabricatelor din lemn moale si dur, placaj, PAL.
· Lama de ferastrau este realizata din otel cu arc de 65MN.
· Dimensiunile discului sunt de ø 180 x 2,2 x 30 x 40 T.
· Forma dentara cu unghi pozitiv si 40 de insertii de taiere, permite taierea eficienta a pieselor mari, fiind fabricate din aliaj dur de catre producatorul Varovani si sunt extrem de rezistente la oxidare, abraziune si distrugere.
· Lipirea placii pe disc a fost realizata prin lipire cu un continut ridicat de argint, garantand astfel o fiabilitate ridicata a fixarii.
· Caracteristicile sale se disting prin parametrii mari de elasticitate si rezistenta la uzura.
· Discul circular pentru lemn 180mm, 40 dinti Vidia poate fi utilizat atat pentru taierea longitudinal, cat si pentru taierea transversala a lemnului.

Cumpara Disc circular 180mm 40 dinti VIDIA – XTLINE ieftin

Nota: Fotografia produsului Disc circular 180mm 40 dinti VIDIA – XTLINE are caracter informativ si poate contine accesorii ce nu sunt incluse in pachetul standard al produsului. Specificatiile tehnice sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.

One thought on “Disc circular 180mm 40 dinti VIDIA – XTLINE”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *