Masina electrica de prelucrare a lemnului MDS 1-0.5 2.2kW adancime de rindeluire 4mm masina de rindeluit si degrosat

imagine 0 Masina electrica de prelucrare a lemnului MDS 1-0.5 2.2kW adancime de rindeluire 4mm masina de rindeluit si degrosat MAMO1301

Masina electrica de prelucrare a lemnului MDS 1-0.5, 2.2kW, adancime de rindeluire 4mm, masina de rindeluit si degrosat

Masina de prelucrat lemnul Mogilev MDS-1-05 este un echipament multifunctional necesar atelierelor mici si medii specializate in prelucrarea ( debitarea si rindeluirea) lemnului semiprocesat. Modelul de fata permite executia calitativa si rapida a operatiunilor de rindeluire a scandurei cu grosime maxima de 50 mm cu ajutorul dispozitivului de asistare la degrosare si debitare cu panza de 250 mm cu montare de 32 mm.

Motorul monofazic, de fabricatie originala Belarusia are o capacitate de 2.2 kw si viteza de rotatie de 2760 rpm. Intreaga unitate cantareste un pic peste 60 kg. Este asamblata prin sudura din componente metalice cu grosime ce variaza intre 2.5 mm si 3.5 mm. Platforma de lucru fiind mai groasa decat scheletul masinii. Astfel, greutatea ii ofera stabilitate, nu genereaza vibratii, traducandu-se intr-un rezultat de lucru corespunzator asteptarilor.

Operatiuni ce pot fi executate folosind masina de prelucrat lemn Mogilev MDS-1-05:

 • Rindeluire si nivelare (la fiecare repetare de rindeluire se vor indeparta 4 mm din grosimea lemnului)
 • Rindeluire cu ajutorul dispozitivului de presare ( eficientizeaza procesul, astfel incat nu va fi nevoie de rindeluire cu repetare.
 • Debitare pe lungime sau latime a materialelor lemnoase cu grosime maxima de 70 mm

Masina poate fi folosita in doua module de asamblare. Modulul pentru rindeluire si cel pentru taiere. Pentru a executa operatiuni de primul tip, trebuie sa indepartati masa de pe suprafata sculei si sa indepartati panza de pe ax. Activitaile de debitare presupun echiparea masinii cu accesoriilel incluse in kitul de asamblare – masca de evacuare a rumecusului adaptata pentru conectarea aspiratorului, protectia superioara prevazuta pentru discul debitor, platforma(masa) cu orificii ce servesc modificarii ansamblului MDS-1-05 pentru diverse operatiuni ulterioare, limitatorul paralel cu inaltime de 71 mm.

Continue reading “Masina electrica de prelucrare a lemnului MDS 1-0.5 2.2kW adancime de rindeluire 4mm masina de rindeluit si degrosat”

Compresor Aquatic Elefant XYBM-24B 24 Litri 8 bari 2850 rpm Baie de ulei

imagine 0 Compresor Aquatic Elefant XYBM-24B 24 Litri 8 bari 2850 rpm Baie de ulei MAMO6133

imagine compresor aquatic elefant xybm-24b 24 litri 8 bari

Compresor Aquatic Elefant XYBM-24B cu un piston si baie de ulei.

Un compresor cu aer completeaza arsenalul de scule intr-o gospodarie si poate satisface diverse necesitati de lucru. Astazi, exista o multime de scule pneumatice ce pot fi folosite doar impreuna cu o sursa de aer sub presiune – un compresor. Modelul din imagine este dotat cu un singur cilindru vertical si un filtru de aer cu burete. Atentie! – nivelul uleiului nu trebuie sa depaseasca indicatorul rosu de pe mijlocul vizorului. Cantitatea ideala trebuie sa atinga centrul acestui indicator.

Compresorul are o putere de 2 CP si dezvolta 2850 rpm. Presiunea de lucru ajunge pana la 8 bari ceea ce este suficient pentru a pune in miscare orice scula pneumatica de dimensiuni mici cu cerinte de aer de max 100L/min. Rezervorul are o capacitate de 24 de litri.

Modelul de compresor Aquatic Elefant XYBM-24B include un presostat, doua manometre, unul monitorizeaza presiunea din rezervor, iar celalalt presiunea de iesire a aerului. O valva de eliminare a extrapresiunii este montata langa presostat. Acesta este presetat din fabrica pentru functionalitate optima si nu necesita modificare

Continue reading “Compresor Aquatic Elefant XYBM-24B 24 Litri 8 bari 2850 rpm Baie de ulei”

Compresor Aquatic Elefant XYBM-50B 50 Litri 8 bari 2850 rpm Baie de ulei

imagine 0 Compresor Aquatic Elefant XYBM-50B 50 Litri 8 bari 2850 rpm Baie de ulei MAMO6122

imagine compresor aquatic elefant xybm-50b 50 litri 8 bari

Compresor Aquatic Elefant XYBM-50B cu un piston si baie de ulei.

Un compresor cu aer completeaza arsenalul de scule intr-o gospodarie si poate satisface diverse necesitati de lucru. Astazi, exista o multime de scule pneumatice ce pot fi folosite doar impreuna cu o sursa de aer sub presiune – un compresor. Modelul din imagine este dotat cu un singur cilindru vertical si un filtru de aer cu burete. Atentie! – nivelul uleiului nu trebuie sa depaseasca indicatorul rosu de pe mijlocul vizorului. Cantitatea ideala trebuie sa atinga centrul acestui indicator.

Compresorul are o putere de 2 CP si dezvolta 2850 rpm. Presiunea de lucru ajunge pana la 8 bari ceea ce este suficient pentru a pune in miscare orice scula pneumatica cu cerinte de aer de max 200L/min. Rezervorul are o capacitate de 50 de litri.

Modelul de compresor Aquatic Elefant XYBM-50B include un presostat, doua manometre, unul monitorizeaza presiunea din rezervor, iar celalalt presiunea de iesire a aerului. O valva de eliminare a extrapresiunii este montata langa presostat. Acesta este presetat din fabrica pentru functionalitate optima si nu necesita modificare

Continue reading “Compresor Aquatic Elefant XYBM-50B 50 Litri 8 bari 2850 rpm Baie de ulei”

Compresor Aquatic Elefant XY-2824 24 Litri 8 bari 2650 rpm Fara baie de ulei

imagine 0 Compresor Aquatic Elefant XY-2824 24 Litri 8 bari 2650 rpm Fara baie de ulei MAMO6126

Compresor Aquatic Elefant XY-2824, 24 Litri, 8 bari, 2650 rpm, Fara baie de ulei

imagine produs

Pompati-va anvelopele auto sau barca gonflabila usor rapid cu ajutorul compresorului de aer Aquatic Elefant XY-2824. Acest dispozitiv este compresorul fara ulei ce poate fi la indemanata ta in orice zi. Este conceput pentru umflare, capsare, fixare, vopsire hobby sau orice alta scula ce nu utilizeaza prea mult aer.

Compresorul are doua manometre si un presostat de reglare pentru operare usoara. Utilizati manerul basculant montat pentru a transporta cu usurinta dispozitivul si pentru a-l depozita. Rotile si suportul ofera stabilitate in timpul utilizarii. Datorita designului sau fara ulei, acest compresor de aer are nevoie de mai putin intretinere.

Compresor Aquatic Elefant XY-2824 cu rezervor de 24 Litri, cu doi cilindri fara ulei. Puterea maxima atinge 1.2 CP si creaza o presiune in rezervor de 8 bari. I se pot conecta doua scule, avand doua iesiri. Aceste modele (fara ulei) sunt cel mai des utilizate la aplicarea vopselei deoarece exclude contaminarea acesteia cu particule de ulei.

Continue reading “Compresor Aquatic Elefant XY-2824 24 Litri 8 bari 2650 rpm Fara baie de ulei”

Compresor Aquatic Elefant XYV2050 50 Litri 8 bari 2850 rpm 2 CP 300 l/min Baie de ulei

imagine 0 Compresor Aquatic Elefant XYV2050 50 Litri 8 bari 2850 rpm 2 CP 300 l/min Baie de ulei MAMO6124

imagine produs

Compresor Aquatic Elefant XYV2050 cu doua pistoane si baie de ulei.

Acest model functioneaza intr-o singura treapta de compresie producand o presiune de pana la 8 bari. Cilindri sunt dispusi in pozitie oblica si conectati printr-un tub de de racire. Aerul comprimat este depozitat in butelia de 50 de litri prevazuta cu manometru de monitorizare a presiunii.

Atentie! – dupa fiecare utilizare surubul de eliberare a condensului trebie desfiletat pentru a preveni oxidarea in interiorul buteliei. O capacitate de 50 l de aer poate pune in miscare doua scule folosite in paralel o perioada mai lunga de timp. Sculele pneumatice compatibile sunt cele ale caror necesitate de consum nu depaseste 0.3 m³/min sau 300 L/min.

Verificati nivelul uleiului si ajustati-l astfel incat sa nu depaseasca indicatorul rosu din vizor. Compresoarele cu lubrifiere sunt superioare in ceea ce priveste durata de viata. Dezavantajul lor cel mai mare este faptul ca sunt mai zgomotoase. Cele mai multe ateliere si gospodarii prefera aceasta varianta.

Compresor Aquatic Elefant XYV2050 de 50 litri este dotat cu presostat presetat din fabrica si care nu necesita nici-omodificare, doi manometri pentru indicarea presiunii in rezervor si la gura de evacuare, valva de eliberare a excesului de presiune si protectie termica.

Continue reading “Compresor Aquatic Elefant XYV2050 50 Litri 8 bari 2850 rpm 2 CP 300 l/min Baie de ulei”

Compresor aer 2.2 KW 100L 2850 RPM Aquatic Elefant XY2065A-100

imagine 0 Compresor aer 2.2 KW 100L 2850 RPM Aquatic Elefant XY2065A-100 xy2065a-100

Compresor aer 2.2 KW, 100L, 2850 RPM, Aquatic Elefant XY2065A-100 (BEME-6131)

Cu ajutorul acestui echipament pot fi indeplinite o multime de sarcini daca este conectat la scula cuvenita fiecarei munci.  Bineinteles vorbim de scule pneumatice ciocane, pistoale de vopsit, polizoare unghiulare si altele.  Compresorul poate fi folosit de doua echipamente pneumatice concomitent fiindca este dotat cu 2 duze metalice. Prin urmare este foarte eficient sa folositi o iesire pentru desfiletatrea piulitelor rotilor cu un pistol pneumatic iar pe cealalta pentru umflarea cauciucurilor. Aveti un ceas manomentru care indica presiunea in butelie si celalalt, de dimensiuni mai mici este montat pentru a indica presiunea de iesire a aerului. Pe suprafata presostatului gasiti butonul de control on/off . Compresorul este dotat si cu filtre pe care le regasiti in setul de accesorii din cutie. Pentru a fi transportat usor in zona de lucru, pe butelie s-au montat cate un maner pe fiecare parte. Sau pate fi tras usor pe cele 4 roti. 

Intreg compresorul de aer este foarte calitativ construit, incepand de la butelie si roti si terminand cu ansamblul de miscare cu cilindri, conectiuni tubulare si presostat.

 • Filtru de aer (hartie), 2 buc
 • Baie de ulei
 • Motor cu transmisie cu curea. Echipat cun 2 cilindri.

Specificatii tehnice:

 • Putere motor: 2.2 KW / 3 CP
 • Rezervor aer: 100L
 • Presiunea aerului: 8 bar / 115 PSI
 • Rotatii: 2850 RPM
 • Greutate: 72 KG
 • Debit aer: 336 l/min

Continue reading “Compresor aer 2.2 KW 100L 2850 RPM Aquatic Elefant XY2065A-100”

Compresor aer XYBM24B 1500 W 24 litri 2 CP 180 litri / minut 8 bar

imagine 0 Compresor aer XYBM24B 1500 W 24 litri 2 CP 180 litri / minut 8 bar xybm24b

Compresorul poate fi folosit pentru umflat roti, la sablare, pentru curatarea pieselor cu jet de aer, pentru pistolul de vopsit cu aer comprimat, pentru accesorii auto pe aer comprimat (de ex. chei pentru strans roti) etc. Este dotat cu un cilindru cu diametrul de 42 mm din fonta pentru un ciclu de functionare indelungat. Regulatorul pentru setarea exacta a presiunii ajuta utilizatorul sa cunoasca detaliile de utilizare. Compresorul beneficiaza de 2 cuple rapide pentru atasarea accesoriilor

Continue reading “Compresor aer XYBM24B 1500 W 24 litri 2 CP 180 litri / minut 8 bar”

Polizor unghiular Elefant PU-850-125 580W 1100 RPM max 125 mm 220V-50Hz ax M14

imagine 0 Polizor unghiular Elefant PU-850-125 580W 1100 RPM max 125 mm 220V-50Hz ax M14 pu-850-125
Polizorul Elefant este ideal pentru o gama larga de operatii, precum polarizare usoara si lustruire, avand unrandament excelent si o calitate foarte buna a suprafetei dupa prelucrare. Polizorulunghiular poate fi utilizat cu succes la debitarea placilor ceramice, a materialelor plasticesi a metalelor cu grosime si duritate mica. Are constructie compacta pentru o manevrareintotdeauna controlata si sigura.

Continue reading “Polizor unghiular Elefant PU-850-125 580W 1100 RPM max 125 mm 220V-50Hz ax M14”