Compresor de aer 24L 2800W IBO DE-EH24

imagine 0 Compresor de aer 24L 2800W IBO DE-EH24 de-eh24

Compresor de aer cu capacitatea rezervorului de 24 litri. Compresorul este echipat cu pompă lubrifiată cu ulei, potrivită pentru funcționarea pe termen lung. Compresorul de aer este echipat cu o acțiune de control dublu a pornirii / opririi compresorului și protecția termică a motorului împotriva supraîncălzirii. O protecție suplimentară este asigurată de instalarea completă a motorului, care protejează utilizatorul de contactele accidentale. Compresorul are două ieșiri pentru conector rapid pneumatic 1/4″. Manometru ușor de citit cu presiune de ieșire reglabilă permite utilizarea extensivă a compresorului. Al doilea manometru se află în compresorul cilindrului.
Aplicație:
-instrumente de colaborare a anvelopelor pneumatice de pompare,
-purificare.
Compresorul este echipat cu oglindă la nivel de ulei. Este inclusă și o aerisire, în interiorul căreia bila mobilă pentru a preveni eliminarea uleiului. Acest element este utilizat pentru evacuarea carterului în timpul funcționării compresorului. Compresorul are o supapă de siguranță, care este utilizată pentru scurgerea de urgență a excesului de aer din cilindrul compresorului pentru a preveni deteriorarea cilindrului sau a instalației. Deschideți supapa în intervalul 8-12 bari.
Gama de deschidere: 8 bar + 10%
Domeniul de închidere: 8% -20 bar este, de asemenea, echipat cu litru de aer care împiedică contaminanții să intre în compresorul cu piston.
Compresorul ofera mobilitate cu ajutorul roților din cauciuc solid și un mâner pentru transportul compresorului.
Cuprins kit:
-compresor
– inele de arbust,
– mâner de stabilizare a picioarelor de cauciuc pentru transportul orificiului de aerisire
-ulei de compresor

– flacon de ulei pentru motorul de aer

-manual de utilizare.
Amintiți-vă că înainte de a porni prima dată compresorul, umpleti motorul cu ulei și verificați nivelul uleiului!!! Setul include o sticlă de ulei.

Date tehnice:
-model: DE-EH24
-Capacitate rezervor: 24L
-Alimentare: 230V, 50Hz
-Putere: 3,8HP (2800W)
-Viteza de rotatie: 2850 rev / min
-Max. presiune: 8 bar / 116 Psi
-Capacitate de ieșire: L 215 / min
-Capacitate efectivă: 136 l / min
-Două ieșiri pentru conectare rapidă 1/4 “
-reglarea presiunii până la 8 bar

Continue reading “Compresor de aer 24L 2800W IBO DE-EH24”

Compresor de aer 50L 2800W IBO DE-EH50

imagine 0 Compresor de aer 50L 2800W IBO DE-EH50 de-eh50

Compresor de aer cu capacitatea rezervorului de 50 litri. Compresorul este echipat cu pompă lubrifiată cu ulei, potrivită pentru funcționarea pe termen lung. Compresorul de aer este echipat cu o acțiune de control dublu a pornirii / opririi compresorului și protecția termică a motorului împotriva supraîncălzirii. O protecție suplimentară este asigurată de instalarea completă a motorului, care protejează utilizatorul de contactele accidentale. Compresorul are două ieșiri pentru conector rapid pneumatic 1/4″. Manometru ușor de citit cu presiune de ieșire reglabilă permite utilizarea extensivă a compresorului. Al doilea manometru se află în compresorul cilindrului.
Aplicație:
-instrumente de colaborare a anvelopelor pneumatice de pompare,
-purificare.
Compresorul este echipat cu oglindă la nivel de ulei. Este inclusă și o aerisire, în interiorul căreia bila mobilă previne eliminarea uleiului. Acest element este utilizat pentru evacuarea carterului în timpul funcționării compresorului. Compresorul are o supapă de siguranță, care este utilizată pentru scurgerea de urgență a excesului de aer din cilindrul compresorului pentru a preveni deteriorarea cilindrului sau a instalației.
Deschideți supapa în intervalul 8-12 bari.
Gama de deschidere: 8 bar + 10%
Domeniul de închidere: 8% -20 bar este, de asemenea, echipat cu litru de aer care împiedică contaminanții să intre în compresorul cu piston. Compresorul ofera mobilitate cu ajutorul roților din cauciuc solid și un mâner pentru transportul compresorului.
Cuprins kit:
-compresor,
– inele de arbust,
-mâner de stabilizare a picioarelor de arbore pentru transportul orificiului de aerisire
-ulei de compresor.
– sticla de ulei pentru motor
-manual de utilizare.
Amintiți-vă că înainte de a porni prima dată compresorul umpleți motorul cu ulei și verificați nivelul uleiului!!! Setul include o sticlă de ulei. 

Date tehnice:
-model: DE-EH50
-Capacitate rezervor: 50l
-Alimentare: 230V, 50Hz
-Putere: 3,8HP (2800W)
-Viteza de rotatie: 2850 rev / min
-Max. presiune: 8 bar / 116 Psi
-Capacitate de ieșire: L 215 / min
-Capacitate efectivă: 136 l / min
-două ieșiri pentru conexiune rapidă 1/4 “
-control presiune până la 8 bar

Continue reading “Compresor de aer 50L 2800W IBO DE-EH50”