Incalzitor cu motorina / diesel ardere directa 50 kW Dedra

imagine 0 Incalzitor cu motorina / diesel ardere directa 50 kW Dedra ded9964t

Incalzitor cu motorina / diesel ardere directa 50 kW, Dedra

Incalzitorul de ulei DEDRA DED9964T 50kW
Date tehnice Putere: 50 kW Debit de aer: 1100 m3 / h Capacitate rezervor: 56l Consum combustibil: 4kg / h Tensiune: 230V Greutate (net) 24.5 kg Garantie: 2 ani Producator: Descriere produs: camere pentru diverse scopuri – inclusiv pentru ateliere de incalzire, hale de productie, depozite, magazine si alte aplicatii. De asemenea, functioneaza foarte bine ca surse de caldura mobile, datorita carora pot fi utilizate in timpul lucrarilor de constructie si de finisare. Operarea si eficienta usoara vor contribui la imbunatatirea conditiilor termice din incapere. Ajuta la uscarea cladirii, la accelerarea procesului de legare a betonului, la incalzirea camerei si la dezghetarea masinilor sau a echipamentelor de constructie in timpul ingheturilor. Datorita rotilor si manerului de pe partea din spate a dispozitivului, miscarea incalzitorului este extrem de simpla si permite amplasarea acesteia acolo unde este in prezent necesara.
Aplicarea incalzitorului DEDRA: depozite industriale, constructii, reparatii, agricultura, spatii deschise
Avantajele incalzitorului DEDRA: Putere foarte mare a dispozitivului de 50kW Rezervor de combustibil mare de 56 L Viteza de curgere a aerului foarte ridicata de 1100m3 / h Operatie silentioasa Constructie metalica puternica si rezistenta Element de incalzire din otel inoxidabil

Cumpara Incalzitor cu motorina / diesel ardere directa 50 kW Dedra ieftin

Nota: Fotografia produsului Incalzitor cu motorina / diesel ardere directa 50 kW Dedra are caracter informativ si poate contine accesorii ce nu sunt incluse in pachetul standard al produsului. Specificatiile tehnice sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.

One thought on “Incalzitor cu motorina / diesel ardere directa 50 kW Dedra”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *