Incalzitor de terasa pe GPL 11 KW LODGE SOVELOR

imagine 0 Incalzitor de terasa pe GPL 11 KW LODGE SOVELOR LODGE

Incalzitor de terasa pe GPL model LODGE, marca SOVELOR, putere calorica 11kW, consum combustibil 0,3÷0,7kg/h.
Incalzitoarele de terasa cu gaz GPL (propan) seria LODGE de la SOVELOR sunt vopsite in camp electrostatic garantand o utilizare pe termen lung chiar in aer liber, culoare GRI.

Incalzitorul de terasa seria LODGE de la SOVELOR asigura incalzirea persoanelor in aer liber.
Echipare standard: roti si maner de transport pentru manipulare usoara, grila de protectie pentru arzator, regulator presiune gaz si furtun gaz cu racorduri.

Productie: FRANTA

CARACTERISTICI TEHNICE: Incalzitor de terasa pe GPL LODGE SOVELOR – caroserie culoare GRI

Putere calorica maxima: 11kW (9.460 kcal/h)
Putere calorica minima: 5kW (4.300 kcal/h)
Combustibil: Propan (G31) sau GPL
Presiune de alimentare: 37mbar
Categorie: I3+
Consum combustibil: 0,3 – 0,7kg/h
Inaltime totala: 1.360mm
Diametru maxim: 460mm
Caroserie: tabla vopsita in camp electrostatic culoare gri
Greutate: 13kg

Incalzitoarele de terasa LODGE sunt special concepute pentru a asigura necesarul de caldura la petreceri in aer liber sau in corturi.
Aceste incalzitoare de terasa au o inaltime de 1,36m, sunt usor de transportat si acopera o suprafata in aer liber de 6-8 metri patrati. Pentru spatii inchise suprafata de incalzire se mareste apreciabil.
Puterea calorica este intre intre 5 si 11kW si este reglabila din regulatorul de presiune standard incorporat. Emisii reduse datorita tehnologiei cu care este confectionat arzatorul de ultima generatie!
Datorita emisiilor scazute sunt pretabile si pentru incalzire in corturi.

Functioneaza pe baza de butelii cu butan, propan sau GPL.
Incalzitoarele de terasa din seria LODGE sunt special proiectate pentru a suplimenta necesarul de caldura in lipsa soarelui in spaţii deschise, camere mari deschise partial, statii de lucru locale sau intermediare si oriunde în aer liber.
Razele infrarosii generate de incalzitoarele de terasa din seria LODGE strabat aerul si la contactul cu orice corp din mediul inconjurator se transforma in caldura.

Tinand cont de acest efect al razelor infrarosii, persoanele care se afla in campul de actiune al incalzitoarelor cu raze infrarosii receptioneaza caldura dorita.
Toate obiectele aflate in jurul acestor incalzitoare de terasa cu raze infrarosii (mese, scaune, banci) preiau aceasta caldura si o transmit mediului inconjurator ridicand astfel temperatura aerului din incaperea respectiva.
Prin sistemul de incalzire cu raze infrarosii aerul nu este substantial incalzit deoarece acesta prezinta un caracter neutru fata de razele infrarosii.

Un sistem de incalzire cu raze infrarosii format din aceste incalzitoare de terasa cu butelie GPL emite caldura exclusiv asupra corpurilor, asupra carora acestea radiaza.
Caldura generata de aceste incalzitoare de terasa pe GPL este instantanee.
Aprinderea incalzitorului de terasa LODGE este piezo-electrica.

Refelectorul superior din aluminiu emana caldura prin iradiere (exact ca lumina unui reflector) asupra oamenilor şi lucrurilor din apropiere incalzindu-le, practic contribuind la cresterea temperaturii lor.

Aceste incalzitoare de terasa sunt recomandate pentru incalzirea persoanelor nu pentru incalzirea aerului.

Aceste incalzitoare de terasa functioneaza fara a creea curenti de aer, ele doar dispersand razele infrarosii in jur.

Incalzitoarele de terasa din seria LODGE – NU NECESITA SURSA DE ENERGIE ELECTRICA.

EFICIENTA:
– Reflectorul din aluminiu al incalzitorului de terasa LODGE permite o distributie uniforma a caldurii;
– Autonomie in functionare care depinde de volumul buteliei de gaz GPL
– Raport avantajos calitate / pret atat ca sistem de incalzire pentru terase cat si in ceea ce priveste consumul de combustibil.

SIGURANTA:
– Dispozitiv de siguranta care intrerupe alimentarea cu gaz atunci cand flacara se stinge accidental (de ex. rafale de vant puternic);
– Arzatoare din otel inoxidabil cu randament ridicat;
– Stabilitate ridicata asigurata de talpa incalzitorului de terasa precum si de greutatea buteliei de gaz;
– Fiecare dintre modelele de incalzitoare pentru terase sunt testate si acreditate in ceea ce priveste siguranta in functionare.

CONFORT SI REZISTENTA
Manevrabil şi uşor, incalzitorul de terasa LODGE este confortabil şi funcţional avand un design modern. Structura acestui incalzitor de terasa consta in principal dintr-un reflector de aluminiu si un arzator din otel, acestea fiind conectate intre ele printr-un element tubular. Carcasa cilindrica exterioara a acestui incalzitor de terasa este robusta si este echipata cu roti pentru a usura tranportul si mutarea.

SIGURANŢA
Acest incalzitor de terasa este echipat cu un robinet de gaz si aprinderea este piezo-electrica. Incalzitorul de terasa LODGE respecta pe deplin conditiile de siguranta CEE 90/396 privind aparatele cu gaz.
In caz de vant puternic sau alt tip de soc toate modelele de incalzitoare pentru terase cu butelie LODGE sunt prevazute cu siguranta de oprire a gazului la rasturnare. Astfel, in momentul in care flacara se stinge in mod automat se opreste si alimentarea cu gaz.

Domeniile de activitate unde pot fi utilizate aceste generatoare de caldura sunt: constructii, agricultura, industrie, comert, transporturi, catering, sport, evenimente in aer liber etc.
– Aprindere piezo-electrica;
– Arzator GPL din otel inoxidabil;
– Selector de putere pentru a regla puterea calorica si a eficientiza consumul de combustibil;
– Compartiment butelie de 13 kg;
– Reflector superior din aluminiu;
– Cărucior transport încorporat;
– Regulator presiune – echipare standard;
– Furtun gaz cu racorduri.

Productie FRANTA

Cumpara Incalzitor de terasa pe GPL 11 KW LODGE SOVELOR ieftin

Caracteristici tehnice Incalzitor de terasa pe GPL 11 KW LODGE SOVELOR LODGE
Temperatura de lucru: 9460 kcal/h
Alimentare: GPL
Greutate (Kg): 13

Nota: Fotografia produsului Incalzitor de terasa pe GPL 11 KW LODGE SOVELOR are caracter informativ si poate contine accesorii ce nu sunt incluse in pachetul standard al produsului. Specificatiile tehnice sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.

One thought on “Incalzitor de terasa pe GPL 11 KW LODGE SOVELOR”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *