Abric latime maxima rindeluire 33 cm LXTP330

imagine 0 Abric latime maxima rindeluire 33 cm LXTP330 LXTP330

Date tehnice:

Alimentare – 230V ~ 50Hz
Putere – 2200W
Rotatii – 8000 rpm
Rata de alimentare cu produs – 6m / min
Lățimea de lucru – 330mm
Grosimea piesei de prelucrat – 6-160mm
Dimensiunea ambalajului – 570x360x500mm
Greutatea brută / netă – 32 / 28kg

imagine abric latime maxima rindeluire 33 cm lxtp330

Mașină de rindeluit și degroșat LEX este concepută pentru rindeluirea, diferitelor tipuri de elemente din lemn, atât din lemn moale, cât și din lemn dur. Un motor puternic și durabil de 2200W permite degrosarea eficientă a suprafețelor mari.

Designul dispozitivului permite mișcarea lină și precisă a capului în sus și în jos, iar ambele mese de lucru (alimentare și primire) echipate cu role suplimentare facilitează susținerea și deplasarea materialului prelucrat.

imagine abric latime maxima rindeluire 33 cm lxtp330

Masina este echipată cu o scală precisă și o scară de material, precum și un mâner de reglare a adâncimii , asigurând precizia de funcționare și ușurința utilizării dispozitivului.

imagine abric latime maxima rindeluire 33 cm lxtp330

Continue reading “Abric latime maxima rindeluire 33 cm LXTP330”

ROTOPERCUTOR SDS+ 2400W LX262

imagine 0 ROTOPERCUTOR SDS+ 2400W LX262 lx262

Date tehnice

alimentare – 230V ~ 50Hz
putere – 2400W
rotatii – 0-900rpm
mandrină de găurit

– până la 13mm

Dispozitivul are 3 moduri de operare :

  • primul mod este forajul cu ciocan, care este util pentru găuri în beton,
  • al doilea mod oprire de impact pentru înșurubare sau găurire 
  • al treilea mod blocare de rotație pentru lucrări de forjare.

Modificarea modurilor de operare se face printr-un buton în 3 etape cu un blocaj, ceea ce îl face rapid și intuitiv. Designul special al dispozitivului limitează transmiterea vibrațiilor pe mâinile operatorului.

Un avantaj suplimentar este utilizarea unui nou ambreiaj de siguranță CTC amplasat pe axa fusului. Oferă protecție atunci când burghiul sau dalta se blochează în piesa de prelucrare prin alunecare în ambreiaj. Această soluție protejează motorul de avarie și, mai ales, protejează operatorul de răni.

Ciocanul rotativ folosește, de asemenea, un control potențiometric al vitezei situat în comutator, un comutator de rotație stânga / dreapta și o manevră de foraj în standardul SDS + . Ciocanul rotativ poate fi utilizat pentru a găuri găuri din beton, piatră și alte materiale în poziție orizontală și verticală. De asemenea, dispozitivul funcționează bine pentru forjarea, forajul, demolarea elementelor de construcție și multe alte lucrări de construcție și renovare.

Ciocanul rotativ utilizează un mâner suplimentar cu reglare de 360 ​​° , ceea ce face munca confortabilă și precisă.

Continue reading “ROTOPERCUTOR SDS+ 2400W LX262”

CIOCAN DEMOLATOR 55J LXRH29

imagine 0 CIOCAN DEMOLATOR 55J LXRH29 lxrh29

Date tehnice

alimentare – 230V ~ 50Hz
putere – 2900W
accelerarea/minut – 1550
energia unui singur curs – 55J

Informații despre produs:

Ciocanul de demolare LXRH29 de la LEX este un dispozitiv necesar pentru demolarea tuturor tipurilor de construcții, lucrări de renovare și forjarea suprafețelor dure. Rezistența la impact foarte mare și puterea ridicată fac ca dispozitivul să fie fiabil și, în același timp, extrem de eficient. Ciocanul folosește un mâner suplimentar aproape de centrul dispozitivului, ceea ce duce la o manevrare ușoară și precisă.

Comutatorul mare de pe mânerul principal are o încuietoare și este extrem de la îndemână. Ciocanul a fost echipat cu un sistem anti-vibrații. Această soluție reduce semnificativ vibrațiile transmise mâinilor operatorului.

Carcasa solidă este confecționată din metal, mânerul este confecționat din plastic cu o rezistență crescută la deteriorarea mecanică și la uzură si adaptat la greutatea dispozitivului, garantând în același timp comoditatea si rezistenta.

Un avantaj suplimentar este că mânerul este acoperit cu cauciuc antiderapant, asigurând o prindere fermă. Cablul de alimentare gros a fost acoperit cu cauciuc elastic, datorită căruia nu se încurcă și este rezistent la deteriorare. 

Întregul dispozitiv și accesoriile sunt livrate într-o carcasă de plastic rezistentă echipată cu roți și elemente de fixare din metal în 3 puncte. Valiza este un avantaj suplimentar al dispozitivului, deoarece permite transportul ușor și sigur al ciocanului și este excelent ca organizator pentru accesorii.

Continue reading “CIOCAN DEMOLATOR 55J LXRH29”