Masina de gaurit KlaussTech insurubat putere 810W mandrina cu autostrangere comutator cu sens de rotatie cu

imagine 0 Masina de gaurit KlaussTech insurubat putere 810W mandrina cu autostrangere comutator cu sens de rotatie cu mvcels897890M

Masina de gaurit cu percutie cu putere de 810 W si 2 functii (gaurire / gaurire cu percutie).
Este echipata cu o mandrina metalica cu cheie, cu deschidere de 1.5 – 13 mm.

imagine produs
Diametru maxim de gaurire in lemn 30 mm, otel 13 mm si beton 16 mm.
Comutator directie de rotatie.
Contol electronic al vitezei.
Functie reverse.
Functie Lock-on.

imagine produs
Carcasa reductor de viteze din aluminiu. Masinile de gaurit cu percutie sunt utilizate pentru gaurirea diferitelor materiale.
Selectorul cu doua fucnctii si controlul electronic al vitezei permit selectarea modului de operare necesar: cu percutie, pentru gaurire in materiale solide (beton, zidarie, caramida), sau fara percutie, pentru gaurire in lemn, metal, plastic.
Caracteristicile speciale, cum ar fi rotirea inainte / inapoi, controlul electronic al vitezei, precum si utilizarea diferitelor accesorii, permit functia de insurubare.

Set de livrare:
Mandrina cu cheie
Limitator adancime
Maner suplimentar Tensiune de alimentare: 230 V / 50 Hz
Putere nominala: 810 W
Amperaj la 230 V: 3.8 A
Turatie mers in gol: 0 – 2800 rot/min / DWT Sbm-810
Numar percutii: 0 – 44800 per/min
Tip mandrina: 1/2″x20 UNF, metalica cu cheie
Deschidere mandrina: 1.5 – 13 mm
Diametru gaurire otel: 13 mm
Diametru gaurire beton: 16 mm
Diametru gaurire lemn: 30 mm
Greutate: 2.2 kg

Cumpara Masina de gaurit KlaussTech insurubat putere 810W mandrina cu autostrangere comutator cu sens de rotatie cu ieftin

Nota: Fotografia produsului Masina de gaurit KlaussTech insurubat putere 810W mandrina cu autostrangere comutator cu sens de rotatie cu are caracter informativ si poate contine accesorii ce nu sunt incluse in pachetul standard al produsului. Specificatiile tehnice sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
imagine 1 Masina de gaurit KlaussTech insurubat putere 810W mandrina cu autostrangere comutator cu sens de rotatie cu mvcels897890Mimagine 2 Masina de gaurit KlaussTech insurubat putere 810W mandrina cu autostrangere comutator cu sens de rotatie cu mvcels897890M

One thought on “Masina de gaurit KlaussTech insurubat putere 810W mandrina cu autostrangere comutator cu sens de rotatie cu”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *