Masina de insurubat / gaurit cu percutie Panasonic 18V 5Ah Cuplu maxim 57 Nm

imagine 0 Masina de insurubat / gaurit cu percutie Panasonic 18V 5Ah Cuplu maxim 57 Nm ey7950lj2s

Masina de insurubat/gaurit cu percutie Panasonic EY7950LJ2S va ofera garantia unei lucrari eficiente. Motoarele noi, de diametru mai mare, cu 4 perii, genereaza mai multa putere si eficienta a cuplului. In plus noul circuit electronic imbunatateste si stabilizeaza fluxul de curent spre motor pana cand lucrarea este terminata, chiar si atunci cand scula este folosita in mod intensiv.
Incarcare completa a bateriei in 80 minute.
Masina de insurubat EY7950LS2S se livreaza cu: valiza din plastic, 1 incarcator si 2 acumulatori, 1 maner lateral suplimentar

Masina de insurubat functioneaza cu acumulatori de tensiune diferita de 14,4 V sau de 18 V

Avantajelesculelor cu acumulatori Panasonic:
Motor cu 4 perii
Chiar si in timpul incarcarilor mari, motorul cu 4 perii de la Pansonic mentine puterea fara a pierde viteza.

Mandrina performanta si rezistenta!
Noua mandrina de metal Panasonic a fost imbunatatita datorita prezentei elementelor din carbura de wolfram. Aceste insertii suplimentare intarite sunt prezente in fiecare bac al mandrinei marindu-se forta de strangere si reducandu-se considerabil uzura.

Baterii inteligente!
Monitorizarea individuala a celulelor bateriei Panasonic permite intreruperea automata a alimentarii cu energie inainte de descarcarea completa (care poate sa apara in cazul utilizarii excesive) sau de supraincalzire (care poate sa apara datorita sarcinilor excesive).

Scule rezistente in conditii grele – certificare IP56!
Comutatoarele, circuitele electronice precum si bateriile Panasonic sunt acoperite de un strat de uretan pentru a se obtine un nivel ridicat de protectie la praf si apa

Cumpara Masina de insurubat / gaurit cu percutie Panasonic 18V 5Ah Cuplu maxim 57 Nm ieftin

Nota: Fotografia produsului Masina de insurubat / gaurit cu percutie Panasonic 18V 5Ah Cuplu maxim 57 Nm are caracter informativ si poate contine accesorii ce nu sunt incluse in pachetul standard al produsului. Specificatiile tehnice sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.

One thought on “Masina de insurubat / gaurit cu percutie Panasonic 18V 5Ah Cuplu maxim 57 Nm”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *