Mini Ferastrau Circular EvoTools MCS EPTO 500W

imagine 0 Mini Ferastrau Circular EvoTools MCS EPTO 500W 678257

EvoTools Standard
Descriere:
Mini-Ferastraul Circular MCS 500 este “multifunctionalul” circularelor de mana. Cu ajutorul lui poti prelucrara usor, dar cu precizie, diferite materiale din lemn, materiale compozite, plastic si gresie.
Avand 500 Watt si o turatie de 7000 rotatii pe minut, detine suficineta forta pentru a ajunge la o adancime de taiere de 25 mm.
Corpul acestuia este acoperit in zona de contact cu TPR pentru o aderenta sporita si un mod de lucru placut si sigur. Din acelasi motiv are si buton de deblocare al talpii suport. Acesta trebuie actionat in momentul in care produsul a fost pornit pentru ca discul ca inceapa sa coboare si debiteze la adancimea dorita.
In partea frontala este dotat cu laser pentru taiere in linie dreapta, iar in partea dreapta cu orificiu de conectare a adaptorului de redirectionare al prafului.
Periile colectoare au posibilitatea de schimbare din exterior.
Pachetul include 3 discuri pentru debitarea lemnului, metalului si diamantat cu diametrul de 85 mm, adaptorul pentru praf, sina de ghidaj, cheie imbus si un set perii colectoare.

Cumpara Mini Ferastrau Circular EvoTools MCS EPTO 500W ieftin

Caracteristici tehnice Mini Ferastrau Circular EvoTools MCS EPTO 500W 678257
Putere motor: 1.1 Kilowatt
Tip produs: Compresor
Cilindri 1
Turație (rpm): 2450
Capacitate butelie (l): 5 l
Debit 180 l/min
Presiune maxima de lucru: 10 Bar
Alimentare: 230 volt
Greutate: 9 kg
Putere nominala (W): 500
Tip produs: Fierastrau circular
Turatie in gol: 7000Rpm
Diametrul disc: 85mm
Adancime max. taiere: 25mm

Nota: Fotografia produsului Mini Ferastrau Circular EvoTools MCS EPTO 500W are caracter informativ si poate contine accesorii ce nu sunt incluse in pachetul standard al produsului. Specificatiile tehnice sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.

One thought on “Mini Ferastrau Circular EvoTools MCS EPTO 500W”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *