Mini Radiator Aeroterma Electrica pentru Camera sau Birou Afisaj LED cu Control Temperatura

imagine 0 Mini Radiator Aeroterma Electrica pentru Camera sau Birou Afisaj LED cu Control Temperatura zlt-ef-3577

Vă prezentăm un mini-încălzitor electric. Datorită lui, puteți să uitați de seriile pe care trebuia să le petreceți îmbrăcați gros sau înfășurați într-o pătură!

Mini-încălzitorul electric este un dispozitiv mic și foarte util, care poate încălzi o camera de până la 20 de metri pătrați. Conectați-l doar la electricitate, setați temperatura dorită sau setați momentul în care doriți să funcționeze încălzitorul și gata! În plus, încălzitorul are două trepte de încălzire – lent și rapid, datorită cărora camera se poate încălzi într-un ritm normal sau foarte rapid.

Dispozitivul este foarte ușor de folosit, iar carcasa nu se încălzește din cauza fluxului de căldură, deci se poate folosi in conditii de sigurantă.

Mini-încălzitorul electric prezentat este cel mai bun dispozitiv pentru încălzirea in camere, băi, ateliere sau chiar pentru locul de muncă. Folosește tehnologia termoceramică – se încălzește mult mai bine decât încălzitoarele voluminoase.

Dispozitivul are un termostat încorporat. Vă permite să setați temperatura de la 15 la 32 de grade Celsius, iar după ce ajunge la temperatura setată de noi, se va opri – se va aprinde când temperatura din cameră scade sub cea stabilită de noi.

Încălzitorul are un TIMER – putem seta funcționarea timp de până la 12 ore! În plus, radiatorul are și un sistem de încălzire în două etape – putem încetini sau accelera încălzirea!

Dispozitivul consumă o cantitate mică de energie electrică în comparație cu alte încălzitoare mari. Prin achiziționarea acestui radiator veți obține o cameră caldă și veți economisi energie!

Specificații:
-material: element de încălzire ceramic, carcasă din plastic de înaltă calitate.
-carcasa nu se supraîncălzește.
-dimensiuni: 9 x 16 x 10 cm (lățime x înălțime x adâncime).
-tensiune: 220-240 V.
-putere: 400W.
-oprire automată după ce se încălzește camera la temperatura setată.
-termostat: de la 15 la 32 de grade Celsius.
-timer: de la 1 la 12 ore.
-afisaj digital LED.
-suprafață functionare: până la 20 de metri pătrați.
-economic.

Cumpara Mini Radiator Aeroterma Electrica pentru Camera sau Birou Afisaj LED cu Control Temperatura ieftin

Caracteristici tehnice Mini Radiator Aeroterma Electrica pentru Camera sau Birou Afisaj LED cu Control Temperatura zlt-ef-3577
Tip produs: Aeroterma
Tip alimentare: La Retea
Putere nominala (W): 400 W

Nota: Fotografia produsului Mini Radiator Aeroterma Electrica pentru Camera sau Birou Afisaj LED cu Control Temperatura are caracter informativ si poate contine accesorii ce nu sunt incluse in pachetul standard al produsului. Specificatiile tehnice sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
imagine 1 Mini Radiator Aeroterma Electrica pentru Camera sau Birou Afisaj LED cu Control Temperatura zlt-ef-3577imagine 2 Mini Radiator Aeroterma Electrica pentru Camera sau Birou Afisaj LED cu Control Temperatura zlt-ef-3577imagine 3 Mini Radiator Aeroterma Electrica pentru Camera sau Birou Afisaj LED cu Control Temperatura zlt-ef-3577

One thought on “Mini Radiator Aeroterma Electrica pentru Camera sau Birou Afisaj LED cu Control Temperatura”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *