Polizor unghiular flex 115 mm fara fir cu acumulator 4 Ah 20V incarcator + 2 discuri si manusi Worcraft

imagine 0 Polizor unghiular flex 115 mm fara fir cu acumulator 4 Ah 20V incarcator + 2 discuri si manusi Worcraft 750003

Polizor unghiular (flex) 115 mm fara fir cu acumulator 4 Ah, 20V, incarcator + 2 discuri si manusi, Worcraft


Obtine MOBILITATE de lucru maxima fara a folosi cabluri prelungitoare de alimentare utilizand polizorul unghiular cu acumulator 115 mm, 20 V, 4 Ah, WORCRAFT.

imagine produs

 • Principalul rol al polizorului unghiular Worcraft este taierea si slefuirea metalului, betonului sau altor materiale, cu ajutorul discului abraziv sau de diamant.
 • Un polizor unghiular cu acumulator este cea mai buna alegere atunci cand ai nevoie sa tai, sa slefuiesti, sa polizezi sau sa cureti diverse materiale, fara a folosi cabluri prelungitoare.
 • Este dotat cu un buton de protectie, astfel incat sa fie evitata pornirea accidentala, iar aparatoarea de protectie a discului este SUPRADIMENSIONATA, pentru mai multa siguranta.
 • Manerul lateral ANTI ALUNECARE poate fi montat in doua pozitii, iar in interiorul manerului poate fi gasita cheia necesara schimbarii discurilor.
 • Maner prevazut cu sistem ANTIVIBRATII.

imagine produs

 • Permite taierea si polizarea cu o singura mana datorita dimensiunii REDUSE.
 • Se recomanda ca in timpul lucrului sa se foloseasca echipamente de protectie, dar si manusile care vin livrate cu polizorul unghiular cu acumulator si incarcator in momentul achizitiei acestuia.

imagine produs


Specificatii:

 • Diametru disc: 115 mm
 • Viteza maxima: 10.000 rpm
 • Capacitatea acumulatorului: 4.0 Ah Li-Ion
 • Tensiune alimentare: 20 V

Va recomandam sa vizitati urmatoarele link-uri pentru completarea polizorului cu accesorii:

 1. Discuri diamantate
 2. Discuri debitare, polizare

imagine produs

Cumpara Polizor unghiular flex 115 mm fara fir cu acumulator 4 Ah 20V incarcator + 2 discuri si manusi Worcraft ieftin

Nota: Fotografia produsului Polizor unghiular flex 115 mm fara fir cu acumulator 4 Ah 20V incarcator + 2 discuri si manusi Worcraft are caracter informativ si poate contine accesorii ce nu sunt incluse in pachetul standard al produsului. Specificatiile tehnice sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
imagine 1 Polizor unghiular flex 115 mm fara fir cu acumulator 4 Ah 20V incarcator + 2 discuri si manusi Worcraft 750003imagine 2 Polizor unghiular flex 115 mm fara fir cu acumulator 4 Ah 20V incarcator + 2 discuri si manusi Worcraft 750003

One thought on “Polizor unghiular flex 115 mm fara fir cu acumulator 4 Ah 20V incarcator + 2 discuri si manusi Worcraft”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *