Slefuitor cu Excentric Skil F0157445A

imagine 0 Slefuitor cu Excentric Skil F0157445A f0157445aa

Specificatii 

Putere: 430 W
Diametru disc de şlefuire: 125 mm
Mişcări de şlefuire (mers în gol): 26.000 p.m.
Diametru traiectorie de şlefuire: 2,0 mm
Masa: 1,9 kg
Indicator de nivel de praf
Adaptor integrat pentru aspirator şi casetă de colectare a prafului
Schimbare uşoară a hârtiei abrazive (cu scai)
Frână pentru placa de şlefuire
Tensiune şi frecvenţă: 230-240 V / 50-60 Hz
 
Set de livrare
Casetă pentru praf
Disc de şlefuire x 3 

Despre produs

Șlefuitor cu excentric de înaltă g performanță cu indicator unic pentru nivelul prafului
Șlefuitorul cu excentric Skil 7445 este un partener ideal pentru șlefuirea fără efort a suprafețelor plane și curbate. Acest model este echipat cu motor foarte puternic, de 430 W, de ajuns pentru toate lucrările de șlefuire. Indicatorul integrat de nivelul de praf vă este de ajutor în a lucra mai curat. Pentru o experiență de șlefuire mai confortabilă, Skil 7445 este echipat cu un sistem integrat pentru colecția prafului, cu o casetă pentru praf, cu racord pentru aspirator și multe alte funcții practice. Acest șlefuitor se livrează cu trei foi de șlefuire.
Lucru mai curat cu indicatorul nivelului de praf
Vă îngrozește cantitatea imensă de praf, ce aveți de curățat după șlefuire? Pentru a ușura viața Dvs., acest șlefuitor este echipat cu un indicator inovativ pentru nivelul prafului, care vă arată când trebuie să goliți caseta pentru praf. În acest mod șlefuitorul va lucra în permanență cu capacitatea maximă de aspirație, ajutând menținerea curățeniei.
Funcții convenabile pentru un confort de lucru sporit
Dacă preferați să folosiți un aspirator pentru menținerea curățeniei mediului de lucru, șlefuitorul cu excentric are un racord integrat pentru aspirator, la care puteți conecta cele mai multe aspiratoare casnice standard. Un alt avantaj al acestui model constituie funcția de frână integrată, care previne avarierea piesei prelucrate când așezați unealta pe piesă sau când o ridicați de pe acesta.
Foarte ușor de utilizat
Șlefuitorul cu excentric Skil este foarte ușor de utilizat, datoră funcțiilor pentru creșterea confortului de lucru. Întrerupătorul de pornire/oprire, plasat convenabil pe partea superioară a șlefuitorului, se acționează cu ușurință, atât cu mâna stângă, cât și cu dreapta. Caseta pentru praf se îndepărtează foarte simplu, cu ajutorul butonului ‘Clic’. Acest șlefuitor cu excentric este prevăzut cu un sistem Velcro pentru fixarea foii de șlefuire, care permite schimbarea simplă a foilor.
Motor puternic de 430 de waţi pentru o şlefuire rapidă, fără efort a suprafeţelor curbate şi plane
Indicator de nivel de praf pentru o şlefuire eficientă: indică momentul exact când casetă pentru praf trebuie golită pentru a creşte capacitatea de preluare a prafului
Sistem integrat de colectare a prafului cu casetă pentru praf
Racord integrat pentru aspirator
Schimbare uşoară a hârtiei abrazive (cu VELCRO)
Frână pentru placa de şlefuire asigură şlefuirea fără zgârieturi (timpul scurt de oprire la oprirea sculei, previne deteriorarea piesei prelucrate)
Zgomot şi vibraţii reduse
Design ergonomic pentru un confort sporit
Comutator de pornire/oprire pe partea superioară a şlefuitorului, uşor de accesat

Cumpara Slefuitor cu Excentric Skil F0157445A ieftin

Caracteristici tehnice Slefuitor cu Excentric Skil F0157445A f0157445aa
Putere nominala (W): 280
Viteza de rotire: 25000rpm
Greutate (Kg): 1.2
Putere nominala (W): 430
Greutate (Kg): 1,9 kg
Altele: Tensiune şi frecvenţă: 230-240 V / 50-60 Hz

Nota: Fotografia produsului Slefuitor cu Excentric Skil F0157445A are caracter informativ si poate contine accesorii ce nu sunt incluse in pachetul standard al produsului. Specificatiile tehnice sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.

One thought on “Slefuitor cu Excentric Skil F0157445A”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *