Tun de caldura electric 40kW C40G Calore

imagine 0 Tun de caldura electric 40kW C40G Calore c40g

CARACTERISTICI TEHNICE: Tun de caldura electric C40G CALORE

Putere calorica: 40kW (34.400kcal/h)
Trepte de putere: 0÷13÷26÷40kW

Tensiune alimentare: 400V 
Debit de aer: 3100mcb/h 
Salt termic: 58 grade C 
Curent absorbit: 58A
Dimensiuni aparat (LxlxH): 990x710x800mm
Greutate: 46kg

Tun electric de caldura C40G CALORE putere calorica 0÷13÷26÷40kW, debit de aer 3100mcb/h, putere electrica 40kW si tensiune de alimentare 400V. 

Tunul electric de caldura C40G CALORE are selector de putere in trei trepte 13kW, 26kW si 40kW si functie automata de ventilatie! 
Tunul electric de caldura C40G CALORE este echipat standard cu sistem de protectie la supraincalzire! 
Tunul de caldura electric C40G CALORE este usor de manevrat, are functionare usoara si silentioasa, este usor de ridicat, transportat si redirectionat. Functionarea tunului electric de caldura C40G CALORE este fara zgomot, fara miros, adecvat pentru utilizare la interior.

Functionarea tunului electric de aer cald C40G CALORE este fara combustibil si nu este necesar cos de evacuare gaze.

Poate fi utilizat cu tubulaturi din PVC de directionare a aerului cald cu lungimea de pana la 12m.

Diametru de racordare tubulatura pentru directionarea aerului cald 500mm.

Tunul de caldura C40G CALORE este echipat cu termostat de ambianta manual situat pe panoul de control si cu priza de conectare termostat de ambianta pentru control la distanta.

Tun de caldura electric complet automat si usor de manevrat
Functionare usoara si silentioasa
Usor de ridicat, transportat si redirectionat
Selector de putere pentru functionarea in 3 trepte
Grilaj de protectie pentru functionare sigura
Functionare fara zgomot, fara miros
Adecvat pentru utilizare la interior

Tunuri electrice de caldura, portabile 
Tunurile electrice de caldura CALORE seria CG sunt generatoare de aer cald portabile care funcţionează exclusiv prin alimentare electrică trifazică 400V. 
Tunurile electrice de aer cald CALORE seria CG se caracterizează prin carcasa exterioara din oţel inoxidabil vopsit in camp electrostatic, priza de racordare rapidă pentru comandă la distanţă (termostat ambianta) şi salt termic ridicat al fluxului de aer de la 42 la 58°C în funcţie de model. 
Sunt aparate moderne complet automate, a căror calitate de fabricaţie le transformă în aparate cu o fiabilitate foarte ridicata, performante sigure chiar şi în cele mai dificile condiţii de utilizare: crescătorii animale, sere, agricultura, parcuri de distractie, in santiere la uscarea betonului si a altor materiale de constructii, subsoluri… 

Practice 
Dispunând de dimensiuni reduse, fiind uşoare şi simplu de manevrat, tunurile electrice de aer cald CALORE seria CG sunt simplu de deplasat şi transportat, chiar şi în zonele inaccesibile. Punerea în funcţiune se limitează la racordarea la reteaua de curent electric (cablu electric şi priza sunt  furnizate în serie la toate modelele – dotare standard). 

Sigure 
Nu degajă flacără, niciun miros sau gaz de ardere şi furnizează căldură sănătoasă. Acestea pot fi instalate în spaţii închise, în zone ermetice sau la subsol, precum şi în spaţii în care nu se permite prezenţa unei flăcări deschise. Tunurile de caldura din seria CG CALORE sunt concepute pentru a fi utilizate fără supraveghere şi sunt echipate cu protectie la supraîncălzire ce blocheaza automat funcţionarea aparatelor în caz de temperatură internă excesivă. 

Performante 
Tunurile electrice de aer cald CALORE seria CG sunt echipate cu rezistenţe blindate a căror dispunere optimizează contactul cu aerul ce tranzitează aparatul. 
Acest lucru asigură tunurilor electrice Calore seria CG cresteri de temperatură ridicate a fluxului de aer.
Tunurile electrice de aer cald CALORE seria CG dispun de selector de funcţii care permite funcţionarea în mod de ventilatie exclusivă cu consum mic de energie. 
Acestea sunt concepute pentru acţionare manuală sau automată graţie racordului la termostatul de ambianta (termostatul de ambianta este optional). În acest sens, este prevăzută o priză de conectare rapidă. 

Distributia aerului cald direct sau prin tub flexibil  
Graţie designului modern, tunul de caldura C40G poate fi utilizat la alegere, cu distributie libera a aerului cald sau racordat la un tub flexibil de PVC cu diametrul de 500 mm si lungimea de maxim 12m, cu scopul de a dirija aerul cald acolo unde se doreşte. 
Tunurile electrice de aer cald CALORE seria CG pot fi poziţionate direct în volumul ce va fi încălzit sau la exteriorul acestuia, aerul cald fiind transmis printr-un tun flexibil din PVC pentru distributia aerului cald cu lungimea de maxim 12m. 

OPŢIONAL 
• Termostat ambianta cu cablu având lungimea de 10m
• Adaptor metalic pentru tubul flexibil din PVC 
• Tub flexibil din PVC pentru distributia aerului cald cu diametrul 500m, lungimea de maxim 12 metri 
• Colier de fixare a conductei

Cumpara Tun de caldura electric 40kW C40G Calore ieftin

Caracteristici tehnice Tun de caldura electric 40kW C40G Calore c40g
Tip produs: Tun Caldura
Tip alimentare: La Retea
Putere nominala (W): 30KW
Temperatura de lucru: salt termic 58 grade C
Debit aer: 3100 mcb/h
Functii: 3 trepte de putere , ventilatie
Lungime cablu (m): 1m
Alimentare: 400V – 58A
Greutate (Kg): 46
Altele: posibilitate conectare termostat de ambienta

Nota: Fotografia produsului Tun de caldura electric 40kW C40G Calore are caracter informativ si poate contine accesorii ce nu sunt incluse in pachetul standard al produsului. Specificatiile tehnice sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
imagine 1 Tun de caldura electric 40kW C40G Calore c40gimagine 2 Tun de caldura electric 40kW C40G Calore c40g

One thought on “Tun de caldura electric 40kW C40G Calore”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *