Flex VEGA VG2250 2250W Plus Ochelari si Manusi

imagine 0 Flex VEGA VG2250 2250W Plus Ochelari si Manusi 2018-1

Flex VEGA VG2250, polizor unghiular,  masina de slefuit 8000Rpm, diametru disc 180mm

Polizorul unghiular VEGA VG2250 este proiectat pentru a efectua lucrari de reparatii si constructii legate de taierea, slefuirea si lustruirea diferitelor materiale.

Este instrumentul profesional ce se recomanda a fi utilizat la volume mari de lucrari, la efectuarea reparatiilor in apartamente si case, la benzinarii, in industria mobilei si in prelucrarea structurilor metalice.

Polizorul unghiular VEGA VG2250 are un maner principal cu crestaturi si un maner detasabil reglabil suplimentar. Materialul polimeric al manerelor este tratat cu o acoperire speciala care asigura o operare usoara si impiedica alunecarea mainilor. Corpul  este realizat din plastic durabil de inalta calitate.

Butonul de pornire este localizat in manerul masinii si are o muchie tehnologica pentru o aderenta confortabila.

Capacul de protectie este fabricat din otel durabil. Se monteaza si se demonteaza utilizand o cheie hexagonala. Vopseaua si lacul cutiei de viteze asigura un efect protector, decorativ si anticoroziv.

Blocarea discului de lucru este realizata cu ajutorul a doua piulite filetate. Discul este fixat cu ajutorul unui buton special din metal. Pentru a inlocui discul este folosita o cheie obisnuita.

Diametrul maxim admisibil al discului de lucru este de 180 mm.

Polizorul unghiular VEGA VG2250 este echipat cu sisteme avansate de racire si ventilatie. Acest lucru va permite sa prelungiti semnificativ durata de viata a motorului si sa il protejati de impuritati.

Polizorul unghiular VEGA VG 2250 este un instrument profesional conceput pentru a lucra in conditii grele si sarcini mari.

Continue reading “Flex VEGA VG2250 2250W Plus Ochelari si Manusi”