Ventilator de coloana 100W Powermat MTF-48GR

imagine 0 Ventilator de coloana 100W Powermat MTF-48GR mtf-48gr

DATE TEHNICE:

 • Model: MTF-48GR
 • Alimentare: 230V / 50Hz
 • Puterea motorului: 100W
 • Reglarea fluxului de aer: 3 niveluri (în regim normal)
 • Moduri de operare: Normal / Natural / Noaptea
 • Telecomanda: DA (bateria CR2025 nu este inclusă)
 • Oscilare: DA
 • Cronometru: 1-12 ore (sari la fiecare 1h)
 • Înălțimea ventilatorului: 127cm
 • Fabricat din: plastic ABS
 • Display: LED (temperatura camerei și alte funcții)
 • Nivel de zgomot: 64dB

Ventilatorul MTF-48GR datorită dimensiunilor sale (înălțimea de 127 cm ), forța de suflare este mai mare la o viteză de rotație mai mică. Datorită unor astfel de dimensiuni, ventilatorul este mai silențios decât versiunile mai mici. Ventilatorul este proiectat pentru ventilația și diluarea aerului din interior. Ventilatorul prezentat este ideal pentru casa în perioada de vară, în timpul temperaturilor ridicate și în situațiile în care aerul din camere este uscat în timpul sezonului de încălzire, iar gama largă de funcții îl face să găsească multe aplicații. În loc de un ventilator clasic, ventilatorul de coloană este echipat cu un ventilator cu turbină care suflă pe întreaga înălțime a ventilatorului, nu ca în cazul unui ventilator cu elice clasic doar central. Funcționarea ventilatorului este posibilă prin intermediul panoului de control sau cu ajutorul unei telecomenzi.

Ventilatorul este echipat cu 3 programe de lucru de bază:

 • Modul normal Breeze este o explozie tradițională puternică și constantă, care vă va permite să respirați ușor pe vremea caldă.
 • Modul natural de vânt te face să simți o adiere plăcută și revigorantă naturală. Este un program cu o rafală în schimbare, care ne oferă senzația de ventilație variată.
 • Modul de noapte este un program de explozie blândă, echilibrată, care previne răcelile în timpul somnului.

Este posibil să setați 3 tipuri de viteze controlate de la telecomandă sau de la panoul de control. Datorită funcției de ionizare a aerului, este ideal pentru camerele cu copii și persoanele care suferă de boli respiratorii. Ionii negativi curata aerul de alergeni, inhiba cresterea bacteriilor si improspateaza aerul. Acest lucru afectează semnificativ starea de spirit, starea generală de sănătate și îmbunătățește confortul respirației. Funcția cronometru este setată în pași de 1 oră. Oferă opțiunea de a opri dispozitivul până la 12 ore după setarea „cronometrului”. Funcția de oscilație în timpul ventilației are un efect foarte pozitiv asupra mediului, deplasând uniform aerul în toată camera. Intervalul de oscilare ajunge până la 70 grade. Posibilitatea de a folosi uleiuri parfumate nu numai că dă un miros plăcut și elimină mirosurile neplăcute, dar afectează în mod eficient starea de spirit a persoanelor din cameră. Aromaterapia este o metodă din ce în ce mai populară a medicinei naturiste.

Cumpara Ventilator de coloana 100W Powermat MTF-48GR ieftin

Caracteristici tehnice Ventilator de coloana 100W Powermat MTF-48GR mtf-48gr
Tip Produs: Pistol aer cald
Tip: Pistol de aer cald
Tip alimentare: La Retea
Putere nominala (W): 2000 W
Temperatura de lucru: Temperatura de iesire treapta II 550 °C
Debit aer: Debit aer in faza 1 300 l/min,Debit aer in faza 2 550 l/min
Alimentare: Tensiune nominala Cu fir – retea electrica,Lungime cablu 2 m,Tensiune nominala 230 V,Numar de niveluri de ventilatie 2,Temperatura de iesire treapta I 350 °C
Greutate (Kg): 0.83 kg
Altele: Numar de niveluri de temperatura 2
Tip Produs: Incalzitor
Tip alimentare: gaz
Putere nominala (W): 14kw
Tip Produs: Dezumidificator
Tip alimentare: La Retea
Putere nominala (W): 205W
Putere nominala (W): 1800
Tip Produs: Ventilator
Tip alimentare: Electric
Putere nominala (W): 100 W

Nota: Fotografia produsului Ventilator de coloana 100W Powermat MTF-48GR are caracter informativ si poate contine accesorii ce nu sunt incluse in pachetul standard al produsului. Specificatiile tehnice sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
imagine 1 Ventilator de coloana 100W Powermat MTF-48GR mtf-48grimagine 2 Ventilator de coloana 100W Powermat MTF-48GR mtf-48grimagine 3 Ventilator de coloana 100W Powermat MTF-48GR mtf-48grimagine 4 Ventilator de coloana 100W Powermat MTF-48GR mtf-48gr

One thought on “Ventilator de coloana 100W Powermat MTF-48GR”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *